HITNA POMOĆ DOŠLA PO ZOKIJA ŠUMADINACA: Strava i užas ispred ZGRADE u kojoj je živeo, komšije prekinule ĆUTNJU!

Autor:

Zabava

07.06.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi detalji o popularnom šoumenu ježe do kostiju!

HITNA POMOĆ DOŠLA PO ZOKIJA ŠUMADINACA: Strava i užas ispred ZGRADE u kojoj je živeo, komšije prekinule ĆUTNJU!

Foto: ST/Nebojša Mandić, printscreen/RTV Pink

Bivši učesnik rijalitija "Zadruga" i pevač Zoran Zoki Šumadinac iznenada je preminuo u 49. godini, u snu usled srčanog zastoja. Ispraćaj na večni počinak će se održati u nedelju, 9. juna 2024. godine u 13 časova, u selu Natalinci kod Gornjeg Milanovca. Vest o njegovoj smrti mnoge je ostavila u šoku, a izuzetak nisu ni njegove komšije, koje su sada otkrila šta se desilo tokom prethodne večeri.

- Moj prozor gleda na njihovu terasu i viđala sam ih kad su na terasi. Bio je super, kul lik skroz. Šokirala sam se kad sam čula. Svi su ga voleli. Živeo je sa sinom i ženicom nekom. Majka njegovog sina nije živela tu. Korektni su bili. Fini stvarno. Ta ženica je godinama bila sa njim. Baš mi je šok ovo, ne znam šta se desilo. Sinoć sam ga videla na terasi. Bio je stvarno dobar komšija - rekla je komšinica Ana, dok je komšija Nenad otkrio da je vozilo Hitne pomoći pojavilo ispred zgrade u kasnim časovima iza ponoći:

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Umro Zoki Šumadinac

- Poznavao sam Zokija. Bio je mnogo dobar komšija. Stvarno sam se iznenadio. Uopšte nisam znao da je imao problema sa srcem. Jutros sam saznao šta se desilo... Hitna je došla noćas u pola dva. Uvek se uredno javljao.

- Čula sam za njega. Pomagao je ljudima. Držao je humanitarne koncerte. Zadnji put je pevao na vidikovcu. Znam da se bavio astrologijom. To znam, jer sam ja mnogo plakala zbog mog mlađeg sina kad su mu nešto našli u kolima. Tada su mi komšije rekle da idem kod Zorana da vidi šta će se desiti, ali nisam otišla - izjavila je gospođa Bosiljka.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Umro Zoki Šumadinac

- Poznavala sam ga, ali stvarno sam sada od Vas prvi put čula da je preminuo. Iznenadili ste me. Viđala sam ga sa tom ženom sa kojom je živeo i sa detetom. Nekad je i sam izlazio. Tuga za sina. Još je u osnovnoj školi. Bože sačuvaj, stvarno ste me zatekli - rekla je gospođa Ana, prenosi Telegraf.

Podsećanja radi, javnost je upoznala Zokija kroz njegovu numeru "Autotjun", koja je za vrlo kratko vreme postala viralni hit sa milionskim pregledima. Nakon toga, Šumadinac je postao učesnik rijalitija "Zadruga 3", a potom i "Zadruga 5". Nažalost, zbog srčanih problema, bio je primoran da napusti rijaliti kako bi se posvetio svom zdravlju. Iako se nije dugo zadržao na imanje u Šimanovcima, njegovo učešće privuklo je pažnju medija i publike.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Umro Zoki Šumadinac

Pored muzičke karijere, Zoki se bavio i pseudonaučnim disciplinama poput ezoterije i astrologije, te je stekao reputaciju kao neko ko je istraživao i praktikovao alternativne oblasti znanja i duhovnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading