SNIMAK KOJI RAZARA DUŠU! Zbog SMRTI Zokija Šumadinca se GUŠIO U SUZAMA! (VIDEO)

Autor:

Zabava

07.06.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prijatelj Zokija Šumadinac se guši u suzama!

SNIMAK KOJI RAZARA DUŠU! Zbog SMRTI Zokija Šumadinca se GUŠIO U SUZAMA! (VIDEO)

Foto: RTV Pink

Jedna od najvećih rijaliti zvezda, Zoki Šumadinac, preminuo je iznenada u 49. godini života, ostavljajući iza sebe porodicu, prijatelje i obožavaoce. Vest o njegovoj smrti potresla je sve one koji su ga poznavali, a njegov bivši cimer Davor Lazić se emotivnom porukom oprostio od njega, objavljujući potresan snimak na kojem roni suze.

Zoki Šumadinac rođen je 8. avgusta 1975. godine u Austriji, a živeo je u Gornjem Milanovcu. On je bio poznat po tome što je imao nekoliko kliničkih smrti, što je značajno uticalo na njegov život. On je tvrdio da su te smrti promenile njegov organizam i da je dobio posebne moći. Bio je poznat po svom pozitivnom i dobronamernom stavu prema životu.

 

 

- Dragi moj saradnik, pre svega najveći prijatelju za vremena sva. Prosto ne znam gde da počnem... nisam verovao sve do poslednjeg trenutka, dok mi nije tvoj sin potvrdio pretužnu vest... bio sam na relaciji Beograd - Bijeljina i razmišljam o tebi... da dođem na duže da se ispričamo, družimo kako smo ti i ja umeli - najbolje. Ovom prilikom želim da potvrdim tužnu vest, da nas je naš dragi, predobri Zoki Šumadinac zauvek napustio, sahrana je u Nedelju u 13 sati. Počivaj u miru prijatelju moj, obećavam ti, da ćemo jednog dana pevati ponovo zajedno - napisao je on.

Zoki se oprobao u rijaliti programu "Zadruga", ali je zbog lošeg zdravstvenog stanja nekoliko puta izveden iz šou programa, a često mu je pozlilo pred kamerama. Njegova smrt je šokirala mnoge, a njegovi prijatelji, porodica i obožavaoci se opraštaju od njega i izražavaju saučešće.

 


Davor Lazić, Zokijev bivši cimer, objavio je dirljivu poruku na društvenim mrežama, gde se emotivno oprostio od svog prijatelja. U poruci je izrazio tugu zbog gubitka i obećao da će Zoki zauvek ostati u njegovom sećanju.

Zoki Šumadinac će biti sahranjen u Nedelju u 13 sati, a njegova smrt ostavlja prazninu u srcima mnogih. Ostaće upamćen po svom vedrom duhu i pozitivnom pristupu životu. Neka počiva u miru.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading