POSLE PREBIJANJA TARA SIMOV OBJAVILA SLIKU S NJIM: Pozira na bazenu, zaoblila joj se zadnjica! ŠOK I NEVERICA!

Autor:

Zabava

27.05.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Simovljeva se konačno sredila psihički i fizički, pa deli objave da svi vide kako puca od sreće!

POSLE PREBIJANJA TARA SIMOV OBJAVILA SLIKU S NJIM: Pozira na bazenu, zaoblila joj se zadnjica! ŠOK I NEVERICA!

Foto: Instagram.com

Nakon drame koja je pratila burni raskid Tare Simov i njenog nevenčanog supruga Danila Raičevića usledila je rasprava oko toga kome će pripasti njihov sin Nikolaj, a bivša rijaliti učesnica je objavila sliku sa svojim mezimcem i pokazala celom svetu kako uživa sa njim.

- Mi, zauvek - napisala je Tara u opisu objave na društvenoj mreži Instagram.

Republika

Foto: printskrin instagram

Tara Simov pokazala kako uživa sa svojim naslednikom na bazenu

Majka i sin slikali su se na bazenu, a dečak je delovao vidno srećan u naručju svoje mame.

Simovljeva, takođe, deluje raspoloženije nego ranije, o čemu svedoči i njena sledeća objava na kojoj je pokazala zanosne obline.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tara Simov (@tarasimov)

 

Naime, Tara je usled nasilja kroz koje je prošla toliko smršala da je u jednom momentu bila sama kost i koža, a čim se malo stabilizovala nakon niza fizičkih obračuna sa bivšim partnerom, rešila je da se pozabavi sobom i sredi kako psihički, tako i fizički.

- Kako sam se ubucila, bože - pohvalila se starleta.

Ona je nedavno u jednoj od svojih objava pokazala koje preparate za apetit koristi kako bi u najkraćem roku dobila na kilaži, a to joj je sudeći po najnovijim objavama brzo pošlo za rukom. Očito je sada zadovoljna svojim izgledom, a kao srećna i zadovoljna majka je izgleda dobra i svom detetu. 

Republika

Foto: instagram.com/dallyraich, printscreen

Tara Simov i Danilo Raičević su se razišli na najgori mogući način

Njen bivši partner se nedavno oglasio i poručio da ne želi sina da odvaja od majke, prvenstveno zbog detetove dobrobiti. 

- Dete je i kod mene koliko i kod nje, to je normalno. Biološki je normalno da dete bude sa majkom i u svakom aspektu je to bitno posebno kada je malo dete u pitanju. Kada poraste tu je bitna muška figura i muški uticaj, a sada to treba ovako da bude. Prvenstveno bi bio neprijatelj svom detetu kada bih hteo da ga odvojim od majke. To je poenta cele priče - ispričao je Danilo nedavno za "Blic", pa naglasio: 

Uskoro će sin godinu dana, biće jedno gala slavlje koje želim da napravim zbog njega da on kada vidi jednog dana kaže: "Hvala mama i tata, divni ste". Zbog njega mi je samo krivo što je ovo otišlo u tom smeru.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading