KO JE FRAJER KOJI JE UHVAĆEN SA SLOBOM MIĆALOVIĆ? Objavljene zajedničke fotografije, a otkriveno o kome se radi!

Autor:

Zabava

12.10.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveno ko je frajer koji je uhvaćen sa Slobom Mićalović!

KO JE FRAJER KOJI JE UHVAĆEN SA SLOBOM MIĆALOVIĆ? Objavljene zajedničke fotografije, a otkriveno o kome se radi!

Foto: ATA Images

Glumac Vojin Ćetković uživa u skladnom braku sa koleginicom Slobodom Mićalović, a njihova privatnost je zaštićena od radoznalih pogleda javnosti. Vojin je istakao svoju izuzetnu privrženost porodici, koju je nedavno pokazao i na društvenim mrežama objavivši fotografiju sa mlađim bratom Bojanom, sa kojim je proveo dan u prirodi, uživajući u ribolovu.

Brat Bojan Ćetković

Bojan Ćetković živi u rodnom Kruševcu gde radi kao organizator u Kruševačkom pozorištu. Iako retko eksponiran u javnosti, njegova slika je postala vidljiva kada je Sloboda Mićalović podelila fotografiju sa njim, naglašavajući izuzetan odnos koji njih dvoje dele. Vojin je pokazao ponos zbog bliskosti sa svojim mlađim bratom, time još jednom ističući važnost porodičnih veza.

Romantični trenuci

Vojin Ćetković je jednom prilikom otkrio kako je doživeo trenutak kada je prvi put ugledao Slobodu. On je istakao da je bio zainteresovan za nju kao osobu koja će verovatno učestvovati u snimanju, a ne samo kao lepu devojku. Njegove reči otkrivaju dublje poštovanje prema koleginici i sadašnjoj supruzi, što samo potvrđuje njihovu povezanost.


Vojin Ćetković je primer glumca koji je uspeo da očuva privatnost i istovremeno izgradi karijeru, pokazujući da je moguće balansirati između javnog i privatnog života. Svojom posvećenošću porodici i karijeri, on inspiriše mnoge svoje fanove da teže ka istinskom skladu u životu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading