ŽIKA TODOROVIĆ OBJAVIO SLIKU S OCEM, LEGENDARNIM BOROM! Fotografijom oduševio pratioce na mrežama, a zbog OVOGA svi PLAČU OD SMEHA!

Autor:

Zabava

10.10.2024

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naslednik Bore Todorovića podelio je emotivan trenutak iz života sa svojim vitruelnim prijateljima.

ŽIKA TODOROVIĆ OBJAVIO SLIKU S OCEM, LEGENDARNIM BOROM! Fotografijom oduševio pratioce na mrežama, a zbog OVOGA svi PLAČU OD SMEHA!

Foto: ATA Images

Žika Todorović

Srđan Žika Todorović je veoma aktivan na društvenim mrežama, gde sa svojim pratiocima deli trenutke iz privatnog života, a ovog puta priredio je pravu poslasticu. Glumac je objavio fotografiju sa svojim ocem, legendarnim Borom od kojeg je nasledio talenat za glumu.

Na istoj se može videti mlađani Bora, dok strpljivo objašnjava svom sinu kako teku dani u nedelji. 

- Tata, koji je danas dan?

- Petak.

- A zašto? 

- Zato što je juče bio četvrtak.

- A zašto je juče bio četvrtak?

- Ufff..

 

 

Ova Žikina objava je izazvala lavinu komentara, a pratioci na Instagramu jasno su pokazali koliko su oduševljeni objavom koja je mnoge nasmejala do suza.

"Čarobni ste glumci obojica," glasio je jedan od komentara.

"Ova fotka ima jednu snažnu poruku! Šta je u životu najvažnije i šta ostaje iza nas," dodao je drugi. 

"Dve legende," zaključio je treći.

Republika

Foto: YouTube/Printscreen

Bora Todorović (1929-2014)

Bora Todorović, preminuo je 2014. godine, a iza sebe je ostavio veliki broj uloga.

- On je otišao na jednu običnu operaciju slepog creva. Bilo je leto, 7. jul. Bila je nekad oluja, i pošto mu je bio otvoren prozor, ustao je da bi ga zatvorio i okliznuo se. Udario je glavom baš tu gde mu je bila aneurizma. Probudio se sa čvorugom. Počeo je da pakuje stvari da izađe iz bolnice i odjednom je pao u komu, od udarca u metalni bolnički krevet. Aneurizma je pukla. On nikome nije ni rekao da ide na operaciju slepog creva. Ja sam dobio poziv iz bolnice: "Bora je u komi". Kako, zašto? Rekli su mi da dođem, pa će mi objasniti. I onda su doktori rekli da su male šanse, ali da dođemo, da ga držimo za ruku i pričamo, možda se probudi. Međutim, posle dva dana je umro. Najviše sam mu zahvalan na čitavom detinjstvu. I na to što me je naterao da probam glumu - rekao je Todorović za Unu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading