REŠENA MISTERIJA OKO UČEŠĆA KASANDRE U "JUŽNOM VETRU"! Otkrivamo da li će se Koraima Tores pridružiti Marašu i Baći!

Autor:

Zabava

08.10.2024

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš Avramović je ta Republiku ispričao detalje o poslednjem delu trilogije "Južni vetar".

REŠENA MISTERIJA OKO UČEŠĆA KASANDRE U "JUŽNOM VETRU"! Otkrivamo da li će se Koraima Tores pridružiti Marašu i Baći!

Foto: Instagram/lacoraima, ST/Dragan Kadić, ST/Vladimir Lukić

Ranije ove godine pojavila se informacija da će se glumica Koraima Tores pojaviti u poslednjem nastavku filma "Južni vetar" pod nazivom "Gas geben", odnosno "Gas do daske". U međuvremenu slavna glumica, koja se proslavila ulogom u hit telenoveli "Kasandara" iz devedesetih godina prošlog veka, stala je pred kamere srpske sapunice "Igra sudbine", pa je tim povodom nedavno tri dana provela u Beogradu.

Do danas je ostala misterija da li će se Kasandra pojaviti u "Južnom vetru" rame uz rame s Marašom (Miloš Biković) i Baćom (Miodrag Radonjić), a odgovor na ovo "pitanje od milion dolara" za Republiku je dao reditelj filma Miloš Avramović.

Treći poslednji deo sage "Južni vetar" stiže na veliko platno tokom 2025. godine, a Avramović za naš portal ističe da je reč o veoma kompleksnom projektu.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Miloš Avramović

- Film će se dobrim delom snimati u inostranstvu, pa je kompleksno logistički i produkciono da to izvedemo kvalitetno i na nivou kakav se očekuje od "Južnog vetra". Najveći deo radnje se odvija u Beču - kaže Avramović.

Odmah smo prešli na stvar i poznatog reditelja pitali za učešće Koraime Tores u "Južnom vetru". Njegov odgovor glasi ovako:

Republika

Foto: Vladimir Lukić

Koraima Tores

- Tačno je, pričalo se da će ona biti deo "Južnog vetra", ne znam da li je to ona pričala ili neko drugi. Svakako nije nemoguće da se tako nešto desi, ona je zanimljiv lik i pojava, ali za sada ona nije u planu. Možda nekom drugom prilikom. Ali, eto, publika je dobila priliku da je gleda u nekom drugom projketu i nadam se da će to da kompenzuje ovaj izostanak iz trećeg dela "Južnog vetra" - poručio je Avramović, koji ističe da se i dalje svi detalji u vezi sa filmom drže u tajnosti.

A dok ne stigne "Južni vetar" publika u Srbiji će već krajem ove godine uživati u "Volji sinovljevoj", novom filmu čiji je Avramović producent.

Republika

Foto: Nemanja Miščević

"Južni vetar"

- Na "Volju sinovljevu" sam izuzetno ponosan. Tu priču su kreirali Nemanja Ćeranić i Strahinja Madžarević. To je fantastičan projekat, pravi spektakl i mislim da će svi želeti da pogledaju ovako nešto. To je naučna fantastika, radnja se odvija u budućnosti nakon globalne termonuklearne katastrofe. Ono što me je oduševilo jeste sjajan način na koji je spojena srpska tradicija sa ozbiljnim svetskim žanrom i modernim izrazom. Podseća me na prvi deo "Južnog vetra", koji je tada za mene bio veliki izazov da spojim naše srpsko, domaće i moderni svetski žanr - kaže reditelj za Republiku.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading