"LJUBIO BIH SE S NJIM": Miodrag Radonjić otkrio s kojim kolegom bi bio intiman pred kamerama, ŠOKIRAO PRIZNANJEM!

Autor:

Zabava

04.10.2024

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miodrag Radonjić nema problem da pred kamerama odglumi ljubavne scene s muškarcem.

"LJUBIO BIH SE S NJIM": Miodrag Radonjić otkrio s kojim kolegom bi bio intiman pred kamerama, ŠOKIRAO PRIZNANJEM!

Foto: youtube.com/AmiG Show

Glumac Miodrag Radonjić, koji se proslavio ulogom kriminalca Baće u "Južnom vetru", još jednom je pokazao da je veliki profesionalac priznanjem da bi snimao intimne scene i sa muškarcima, a ne samo sa ženama. On je otišao još dalje i rekao ime i prezime glumca sa kojim bi se ljubio pred kamerama.

U novom izdanju emisije ''Amidži šou'', voditelj Ognjen Amidžić ugostio je glumce Andriju Miloševića, Mateu Milosavljević, Radeta Ćosića i Miodraga Radonjića. Gosti su u okviru specijalne rubrike odgovarali na škakljiva pitanja, a posebno je privuklo pažnju ono upućeno popularnom Baći.

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

 

Naime, voditelj je glumca upitao sa kojim kolegom bi se najradije ljubio pred kamerama, a usledio je odgovor koji je šokirao sve u studiju.

- Recimo Šon Pen, on ima iskustva sa tim ulogama, imao bih poverenja - objasnio je Radonjić.

Republika

Foto: (Ashlee Rezin Garcia/Chicago Sun-Times via AP

Šon Pen

Inače, Miodraga Radonjića publika će uskoro videti u novom filmu "Prva klasa - pun gas", koji je svojevrsni omaž kultnom filmu "Nacionalna klasa". To je sportska melodrama, debitantski film reditelja Aleksandra Miće Popovića, namenjen svima onima koji vole tople priče o prijateljstvu, ali i brzinu, adrenalin i strast. 

Foto: Foto Džejlan Ibrahimović

"Prva klasa - pun gas"

I u ovom ostvarenju Miodrag će pokazati svoju šmekersku stranu budući da igra zaljubljenika u brzu vožnju. U glavnim ulogama su on i Rade Ćosić kao dva neprikosnovena rivala na trkačkoj stazi. Njihova opsesija trkama sa legendarnim jugićima vodi ih na put ka osvajanu prestižnog prvenstva, sa snom da zakorače u svet Formule.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading