"VREĐAJU ME ZBOG MOG IZGLEDA": Ana Franić SE TRANSFORMISALA, pokazala MIŠIĆAVO TELO, a onda se suočila s PREDRASUDAMA!

Autor:

Zabava

28.05.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica kaže da negativnih komentara na račun njenog fizičkog izgleda ne manjka.

"VREĐAJU ME ZBOG MOG IZGLEDA": Ana Franić SE TRANSFORMISALA, pokazala MIŠIĆAVO TELO, a onda se suočila s PREDRASUDAMA!

Foto: ATA Images

Nakon kraha braka i povratka iz Splita u Beograd glumica Ana Franić posvetila se sebi i vratila na scenu ulogama u serijama "Močvara", "Poziv", "Deca zla"... Intenzivni treninzi postali su njena svakodnevica, a njeno mišićavo telo rezultat je mukotrpnog rada u teretani i napornih vežbi s tegovima.

Kako ističe, u svom telu se oseća odlično, ali na njenu fizičku transformaciju nisu svi gledali blagonaklono. Glumica je priznala da se suočava sa negativnim komentarima, te da joj ih uglavnom udeljuju žene.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Franic (@anafranic_)

- Kad sam u bilo kakvom kontaktu sa ljudima koji znaju šta je sport, to su ozbiljni komplimenti i ozbiljni nakloni, pogotovo od profesionalnih sportista. U stvari oni me najviše podržavaju. Predrasude i ružni komentari i vređanja su skoro uvek od strane žena. Od muškaraca nikada nisam dobila nijedan negativan komentar, a od žena jako - priznala je Ana u emsiji "Balkanskom ulicom" na Blic TV.

Franićeva je istakla da je trenutno u najlepšim godinama.

- U dvadesetim sam bila možda mlađa, lepša, možda sam više radila nego sad i tako dalje, ali sada, kada sam prešla četrdesetu sam u stvari... Prvo, kada se osvrnem iza sebe, kada vidim šta sam sve prešla i preživela i izašla iz toga kao pobednik, onda imam neko ozbiljno poštovanje prema sebi i što zaista ne smatram da me godine čine, mislim da sam van tih godina koje imam. Ne zato što ih krijem, ja bih sad govorila da imam pet više da svi govore bože što vi divno izgledate za svoje godine. Znači ja bih govorila sad koliko imate Ana, 50, zašto 50, pa divno gospođo izlgledate za svoje godine. Ja bi njih i dodavala na papiru, ali iskreno ja se fizički nisam osećala nikada bolje nego sada, što je zahvaljujući i treningu što i načinu života i nekako imam sad i više hrabrosti i baš me briga - kaže Ana.

 

 

Pre nekoliko godina Ana je ispričala da se našla u neprijatnoj situaciji kada joj je kolega udelio nepristojan komentar na račun njenog izgleda. Kako je napisala, kolega kojeg nije dugo videla uputio joj je nepristojan komentar na šta je ona oštro odreagovala, te mu javno na društvenoj mreži "očitala bukvicu".

- Ali, sretneš kolegu posle minimum 10 godina i prva stvar koju ti kaže posle "ćao Anči" je "nisam znao da si se raskrupnjala u ramenima". Ljudi, čime se vi drogirate i da li se uopšte drogirate, ili ste samo mnogo nevaspitani - napisala je Ana na Instagramu pre nekoliko godina.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (3)

Loading
Smislov

29.05.2024 18:26

Ana je u pravu, telo u dobroj kondiiciji, spremna za dobar sex.....

Ana

29.05.2024 19:30

Izgleda da je najbolje da ,primenjujući zapadne aršine ,svakom odusevljeno kažemo da je savršen. Po meni ,ključ je u umerenosti ,prosto se ne upuštati u detalje i prisniji odnos koji dozvoljava kritiku izgleda na koju smo svi osetljivi.

Nora

30.05.2024 01:12

Meni ona ovako raskrupnjala grozno izgleda, nije zenstvena nimalo. To je moje misljenje, nije nikakav zlobni komentar.