UZNEMURUJUĆA FOTKA BAKE PRASETA: Jutjuber priznao da se bori sa DEMONIMA, fanovi u strahu šta mu se desilo!

Autor:

Zabava

01.10.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Baka PRase objavio stori koji je mnoge zabrinuo!

UZNEMURUJUĆA FOTKA BAKE PRASETA: Jutjuber priznao da se bori sa DEMONIMA, fanovi u strahu šta mu se desilo!

Foto: Youtube.com/Baka Prase

Jutjuber Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prase na Instagram profilu objavio je uznemirujuću fotografiju, na kojoj je napisao da se bori sa demonima. To je fanove Bake Praseta uznemirilo, budući da su mnogi mišljenja da se dosta promenilo nakon raskida sa bivšom devojkom Anjom Blagojević

- Niko ne zna sa kakvim demonima se ja borim svaki dan - napisao je Baka Prase uz fotografiju koju možete videti u galeriji:

Anja je nedavno komentarisala raskid, te istakla da je ljubav za Baku "strani pojam".  Ona je istakla da materijalni status ne bi trebao da bude presudan u vezama, što je izazvalo oštru reakciju bivšeg dečka.

- Biti s muškarcem koji ima manje para od bivšeg ne znači da si pao s konja na magarca, već znači da nemaš iskrivljene životne vrednosti i da ti je ljubav prioritet, a ne pare. Ali je tebi to strani pojam - poručila je Anja putem komentara na "lajvu".

Ovo je razbesnelo Ilića, pa je udario nisko.

Foto: Youtube.com/Baka Prase

Baka Prase

 

- Opa, znači sad se vređamo? Nismo mi rekli da budeš s likom koji ima manje para, nego s nekim ko radi od devet do pet i ne može da ti pruži sve što ti želiš.

Takođe, dotakao se i uzroka raskida, napominjući da to nije isključivo zbog karijere.

 - Jao, sad zato što je ovo napisala razmišljam da krenem malo dublje da komentarišem ono što ona priča. Da vam ja pričam malo kako zapravo jeste, a? A ne kako ona "priča". Da pričam ja malo? Digne mi pritisak u trenutku. Lupa gluposti. Hajde idi u separe sa ovim likovima koji imaju lovu, tamo budi, nemoj meni ovde da prosipaš... Alo, tišina, bre - pričao je on, prenosi "24Sedam".

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading