KO JE SOFIJA ZEKAVICA? Ćerka slavnog glumca koja je juče nestala delila kadar s poznatim glumcima!

Autor:

Zabava

30.09.2024

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Javnost je podigla na noge jučerašnja objava Petra Zekavice da je njegova ćerka Sofija pobegla od kuće. Na sreću, sve se dobro završilo.

KO JE SOFIJA ZEKAVICA? Ćerka slavnog glumca koja je juče nestala delila kadar s poznatim glumcima!

Foto: Ata images

Glumac Petar Zekavica juče je proživeo pravu dramu kada je njegova maloletna ćerka Sofija pobegla od kuće. Putem društvenih mreža vest o nestanku Sofije Zekavice (16) koja, kako je naveo njen otac, ima suicidne misli, brzo se proširila, a na sreću sve se dobro završilo. Devojčica je pronađena i smeštena u bolnicu.

Malo ko zna da je Sofija delila kadar s svojim ocem, ali i poznatim glumačkim imenima u filmu i seriji "Vera". Zajedno sa svojim mlađim bratom odigrala je manju ulogu, o čemu je glumac svojevremno govorio.

Republika

Foto: Ata images

 

- Njima je bilo simpatično, ali nisam ih namerno gurao. Reditelj me je pitao da li znam nekog u tom uzrastu, a bio mu je potreban plavušan za ulogu Folksdojčera iz Vojvodine. Kad su videli mog sina, rekli su da im treba baš takav dečkić. Sofija je imala scene dočeka Nove godine. Stajala je tik uz Nikolu Koja, što mi je bilo veoma simpatično jer ona, pošto je više bila u Rusiji nego ovde, nema predstavu kolika je on zvezda - rekao je Petar Zekavica za TV novosti.

Podsećamo, glumac je juče, nekoliko sati nakon nestanka ćerke, objavio na društvenim mrežama da je Sofija pronađena.

- Sofija je pronađena. Trenutno je bolnici. Želim da se zahvalim svima na neverovatnoj podršci i brzini kojom su svi ljudi dobre volje odreagovali. Da nije bilo vas ko zna kako bi se sve ovo završilo - započeo je glumac i nastavio:

Republika

Foto: Foto Nebojša Babić

"Vera"

Zahvaljujući vašim re-postovima, gospodin Obrad koga lično ne poznajem je primetio Sofiju u Zemunu i ja sam krenuo tim tragom koji se ispostavio tačanim. Obrade veliko Vam hvala! Ubrzo se javila i gospođa koja je Sofiju videla u prodavnici i čija je ćerka uspela od odvuče Sofijinu pažnju i sačuva dragocene minute pre mog dolazka. Zahvala sam vam. Zahvaljujem i inspektoru policije Milošu iz MUP a Srbije iz Despota Stefana. Zahvaljujem i ljudima iz medija. Prijateljima iz branše kao i svima vama koje ne poznajem i koji ste pritrčali u pomoć. Čuvajte decu i nek vas Bog čuva! Hvala - zaključio je Zekavica.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading