PRONAĐENA ĆERKICA NAŠEG POZNATOG GLUMCA, hitno se oglasila majka devojčice!

Autor:

Zabava

29.09.2024

18:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobre vesti!

PRONAĐENA ĆERKICA NAŠEG POZNATOG GLUMCA, hitno se oglasila majka devojčice!

Foto: Facebook.com printscreen

Mlada glumica Sofija Zekavica (16) privukla je veliku pažnju javnosti nakon što je njen otac, poznati glumac Petar Zekavica, apelovao na društvenim mrežama za pomoć u pronalaženju svoje maloletne ćerke koja je pobegla od kuće. U emotivnoj poruci koju je objavio, Petar je naveo da je Sofija nestala, da je suicidna i zamolio je sve koji imaju informacije o njenoj lokaciji da se jave ili policiji ili njemu.

Foto: Ata images

Sofija i Petar

Brza reakcija javnosti

Nakon što je apel objavljen na društvenim mrežama, javnost je brzo reagovala i podelila informaciju u nadi da će pomoći u pronalaženju devojke. Brojni prijatelji i poznanici glumca su se uključili u potragu, a vest o nestanku Sofije brzo se proširila Beogradom.

Srećan kraj

Nakon intenzivne potrage, srećna vest je stigla - Sofija Zekavica je pronađena. Ova vest je obradovala mnoge, a roditelji su izrazili zahvalnost svima koji su se angažovali u potrazi za njihovom ćerkom.

Podrška i razumevanje

Ovaj slučaj je još jednom pokazao koliko je važno da se javnost uključi u potragu za nestalim osobama, posebno kada je reč o maloletnicima. Takođe, istakao se i važnost brze reakcije i podrške koju je porodica Zekavica dobila od strane prijatelja, poznanika i šire javnosti.

- Sofija je pronađena, živa, odvedena je u bolnicu. Velika hvala svima - objavila je majka.

Foto: Ata images

Sofija i Petar

Prethodno je njen otac objavio da je nestala.

- Molim sve prijatelje i poznanike u Beogradu da obrate pažnju ako primete moju ćerku SofIju Zekavicu (16) da okrenu mene ili policiju u Beogradu - napisao je njen otac Petar Zekavica, inače naš poznati glumac, na Fejsbuku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading