"STRAŠNO MI JE TEŠKO": Isplivao video poslednjeg dana snimanja "Selo gori, a baba se češlja", na njemu UPLAKANI Manda, Radoš, Olga...

Autor:

Zabava

18.09.2024

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prva epizoda prikazana je 2007. godine, a posle četiri godine ovoj priči je došao kraj.

"STRAŠNO MI JE TEŠKO": Isplivao video poslednjeg dana snimanja "Selo gori, a baba se češlja", na njemu UPLAKANI Manda, Radoš, Olga...

Foto: printskrin/Jutjub

Kultnu seriju "Selo gori, a baba se češlja" Radoša Bajića publika je zavolela na prvo gledanje. Prva epizoda prikazana je 2007. godine, a ova priča o srpskom selu okupila je fantastičnu glumačku ekipu koja je za četiri godine rada na ovoj seriji postala kao porodica. Na poslednjem danu snimanja bilo je mnogo emocija, a sada je isplivao jedan video "iza kulisa" gde možemo videti kako je to sve izgledalo i kako zaista glumci podnose "kraj".

Malo ko je uspeo da u Petlovcu tog dana zadrži suze, a njihovi pozdravi, grljenja i reči rasplakali su mnoge.

- Strašno mi je teško. I znam da nikada više neću raditi ovako jedan lep posao - rekla je glumica Olga Odanović, koja je tumačila lik Zlatane.

Ni glumica Ljiljana Stjepanović nije uspela da ne zaplače.

- Ej, gledaj me u oči - govorio joj je Radoš Bajić dok ju je grlio.

Čuveni Milorad Mandić Manda obratio se tada prisutnima emotivnim rečima.

- Hvala svima što trpeli i nervoze i što ste zajedno sa mnom uživali četiri godine praveći ovu seriju. Da da Bog da se sretnemo ponovo, na ovom ili na nekom drugom poslu, sasvim je svejedno, biće mi milo da vas vidim - rekao je on.

Reditelj i glumac Radoš Bajić zahvalio se ekipi na ovakvoj seriji.

- Bilo je veoma, veoma lako raditi sa takvim divnim ljudima, sa tako veličanstvenim, darovitim i talentovanim ljudima, čiji se dar i talenat ne može izmeriti. To je prosto čarobno. Veličanstveno. Zbilja završamo seriju, ali ćemo se mi sresti ponovo, to je sasvim sigurno. Mi nećemo prestati da sarađujemo - poručio je tada Bajić, a Ljiljana Stjepanović je dodala:

- Ponosna sam što sam bila član ovakve ekipe i što je Radoš imao poveranja da mi poveri ovakvu čarobnu ulogu. Zahvalna sam - rekla je glumica, koja je tumačila lik Radojke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading