VESNA TRIVALIĆ U SUZAMA! Glumica S BOLOM progovorila o velikom gubitku: "Bio mi je i otac i majka, i sestra i brat"! (VIDEO)

Autor:

Zabava

18.09.2024

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navršava se godina otkako nas je napustio čuveni pozorišni reditelj Jagoš Marković, a tim povodom u Beogradskom dramskom pozorištu održan je program "Sećanje na Jagoša".

VESNA TRIVALIĆ U SUZAMA! Glumica S BOLOM progovorila o velikom gubitku: "Bio mi je i otac i majka, i sestra i brat"! (VIDEO)

Foto: ST/Vladimir Lukić

 

 

Veliki pozorišni reditelj Jagoš Marković preminuo je 22. septembra 2023. godine, a tim povodom danas je u Beogradskom dramskom pozorištu održan program "Sećanje na Jagoša". Prijatelji i kolege Jagoša Markovića prisetili su se zajedničkih trenutaka sreće i druženja sa rediteljem, a svoju bol zbog Markovićevog preranog odlaska sa prisutnima je podelila glumica Vesna Trivalić.

Kroz suze Trivalićeva je evocirala uspomene na Jagoša Markovića i drhtavim glasom rekla da se i dalje ne miri sa tim da ga više nema.

Republika

Foto: Tanjug/VLADIMIR ŠPORČIĆ

 

Kad pomislim na studije vidim Jagoša kako hodnikom akadmije korača i diriguje. Kad bi neko sad mogao da vidi te slike nakon 40 godina, rekao bi da ovaj momak u ušima ima nešto što će se kasnije zvati bezične slušalice. Čuo je i video sve što je želeo i ono što niko nije. Jagoš je nakit u mom životu. Oslovljavala sam ga mnogobrojnom familijom - rekla je glumica, pa jedva izustila:

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

 

Bio mi je majka, čuvarka ljubavi, dobrote, nežnosti. Otac, zaštitinik, hrabar i vredan. Dve sestre, saosećajne. Jedna bodri, druga plače, jer razume. Brat na biciklu za kojim stalno trčim, dovršavam rečenicu u zadnji točak. Duhovni mudrac i vođa. Dve babe, operske pevačice i fantastične kuvarice. Dva ujaka, jedan maštovit, brzopotezno misleći, drugi galantan i najlepše obučen u gradu. Tugujem, jer sam u jednom danu, u jednom čoveku izgubila mnogo dragocenih, neobičnih i voljenih ljudi!

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

 

Od Jagoša su se još jednom oprostili Branka Katić, Andrija Milošević, Branislav Mićunović, Gorčin Stojanović, Pavle Pekić i Jug Radivojević.

Branka Katić je rekla da će Jagoša zauvek pamtiti i da ga nikada neće zaboraviti.

- Beskrajno sam zahvalna Jagošu za predstavu "Sumrak bogova", vratio me je na beogradsku scenu i pružio mi svu ljubav i podršku. Živeo je svakim atomom svog bića. Režirao je svim svojim bićem. Voleo, brinuo, sekirao se i nekada razmišljam da li je bio previše nežan za ovu grubu današnjicu koju živimo. Dragi naš Jagi, volimo te, zauvek - kroz suze je rekla glumica.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading