Prva izjava supruge Sergeja Trifunovića nakon što mu je određena kazna ZATVORA! OVAKO JE GLUMAC REAGOVAO NA PRESUDU!

Autor:

Zabava

18.09.2024

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isidora Mijanović se oglasila za medije.

Prva izjava supruge Sergeja Trifunovića nakon što mu je određena kazna ZATVORA! OVAKO JE GLUMAC REAGOVAO NA PRESUDU!

Foto: Printskrin/Instagram/whistler_dick

Nakon što je Sergej Trifunović osuđen na 60 dana zatvora, odnosno godinu dana uslovno da ne sme da ponovi isto krivično delo, o celom događaju oglasila se Isidora Mijanović, supruga osuđenog glumca.

- Sergej i ja smo trenuto zajedno. Dobro se oseća, na vezi smo sa advokatima i rešavamo ovu situaciju. Nismo iznenađeni, očekivali smo ovako nešto. Ne mogu ništa više da vam kažem - rekla je za Telegraf.

Trifunović je obavezi da plati sudske troškove 150 evra i odrekao se prava na žalbu. Presuda je pravomoćna. Pasoš mu je vraćen i on sada može da se vrati u Srbiju.

Republika

Foto: ATA Images/Miloš Tešić

 

Podsetimo, Sergej je u toku prošle noći, 17. septembra priveden pri pokušaju da pređe granicu iz Srbije i uđe u Hrvatsku, kada ga je, kako tvrdi njegova supruga na vrlo neprijatan način sprovela hrvatska policija, bez objašnjenja.

- Sinoć oko ponoći moj suprug je priveden na graničnom prelazu Bajakovo, nakon prestanka važenja zabrane ulaska na teritoriju EU, bez ikakvog obrazloženja uz velike neprijatnosti kojima sam prisustvovala uključujući fizičko nasrtanje službenika granične policije. Odveli su ga u nepoznatom pravcu. Već duže od 9 sati nemam nikakvu informaciju o tome gde se nalazi ili koji je razlog privođenja - napisala je Isidora na Instagramu.

Hrvatska policija izdala zvanično saopštenje o slučaju našeg glumca.

- Utvrđeno je da postoji osnovana sumnja da je muškarac počinio prekršaje iz člana 5. i 17. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, zbog čega je danas priveden u službene prostorije. Na društvenoj mreži Instagram, 10. septembra 2023. godine, muškarac je objavio tekst neprimerenog sadržaja, kojim je i grubo omalovažavao policiju i policajce, navodeći da su splitski policajci iznudili preko hiljadu evra - stoji u saopštenju splitsko-dalmatinske policije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading