HITNO SE OGLASILA SUPRUGA SERGEJA TRUFUNOVĆA! Isidora otkrila detalje hapšenja srpskog glumca!

Autor:

Zabava

17.09.2024

11:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trifunović je juče oko ponoći ponovno uhapšen na graničnom prelazu Bajakovo.

HITNO SE OGLASILA SUPRUGA SERGEJA TRUFUNOVĆA! Isidora otkrila detalje hapšenja srpskog glumca!

Foto: Printskrin/Instagram/whistler_dick

Glumac Sergej Trifunović (51) uhapšen je na graničnom prelazu Bajakovo juče oko ponoći prilikom pokušaja da pređe srpsku granicu i uđe u Hrvatsku. Srpski glumac, po svemu sudeći, nije vratio dug hrvatskoj državi za ponašanje nakon što je zbog svog psa uhapšen 8. septembra prošle godine u Splitu. Sada se oglasila i Sergejeva supruga Isidora Mijanović, koja je dala više informacija o samom hapšenju glumca.

Republika

Foto: Foto printskrin/instagram.com/isismo

 

 

- Sinoć oko ponoći moj suprug je priveden na graničnom prelazu Bajakovo, nakon prestanka važenja zabrane ulaska na teritoriju EU, bez ikakvog obrazloženja uz velike neprijatnosti kojima sam prisustvovala uključujući fizičke nasrtaje službenika granične policije. Odveli su ga u nepoznatom pravcu. Već duže od 9 sati nemam nikakvu informaciju o tome gde se nalazi ili koji je razlog privođenja - napisala je Isidora na instastroriju i apelovala na Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije da reaguje "kako bi u punom kapacitetu zaštitio prava ličnosti državljanina Republike Srbije". 

Republika

Foto: ATA Images/Amir Hamzagić

 

Kako prenose mediji, Trifunović će tokom dana biti doveden u Split u Opštinski prekršajni sud gde ga čeka novo suđenje.

Povodom prošlogodišnjeg hapšenja u Hrvatskoj policijska uprava splitsko-dalmatinska izdala je na svom sajtu zvanično saopštenje, u kom su naveli da je glumcu Sergeju Trifunoviću zabranjen ulazak u Hrvatsku, sve zemlje EU i tri države EFTA i to na godinu dana. Prošlog septembra Trifunović je uhapšen Splitu. Njega su tada prijavili građani jer je na plaži Kaštelet držao svog psa bez nadzora, što je uznemirilo prisutne.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading