OTKRIVAMO! EVO ZBOG ČEGA JE UHAPŠEN SERGEJ TRIFUNOVIĆ! Glumac priveden na graničnom prelazu, hitno ga vode u Split!

Autor:

Zabava

17.09.2024

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Sergej Trifunović (51) uhapšen je na graničnom prelazu Bajakovo.

OTKRIVAMO! EVO ZBOG ČEGA JE UHAPŠEN SERGEJ TRIFUNOVIĆ! Glumac priveden na graničnom prelazu, hitno ga vode u Split!

Foto: St/N. Pančić

Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović (51) uhapšen je na graničnom prelazu Bajakovo. Hrvatski mediji prenose da je Trifunović priveden oko ponoći prilikom pokušaja da pređe srpsku granicu i uđe u Hrvatsku.

Kako prenose mediji, poznati srpski glumac po svemu sudeći nije vratio dug hrvatskoj državi za ponašanje nakon što je zbog svog psa uhapšen 8. septembra prošle godine u Splitu. Njega su tada prijavili građani jer je na plaži Kaštelet držao svog psa bez nadzora, što je uznemirilo prisutne.

Republika

Foto: facebook,Tanjug/Andrija Vukelić

 

Naime, Trifunović je juče oko ponoći ponovno uhapšen i to na graničnom prelazu Bajakovo, kada je hteo da uže u Hrvatsku i kako prenose mediji, on će tokom dana biti doveden u Split u Opštinski prekršajni sud gde ga čeka novo suđenje.

Ovo nije prvi put da je Sergej Trifunović u centru pažnje zbog sličnih incidenata. Glumac je ranije bio u sličnim situacijama, a njegovi postupci su često bili predmet rasprave u javnosti.

Povodom prošlogodišnjeg hapšenja u Hrvatskoj policijska uprava splitsko-dalmatinska izdala je na svom sajtu zvanično saopštenje, u kom su naveli da je glumcu Sergeju Trifunoviću zabranjen ulazak u Hrvatsku, sve zemlje EU i tri države EFTA i to na godinu dana.

Republika

Foto: ATA Images/Miloš Tešić

 

Kako su naveli, on je na društvenoj mreži iznosio netačne informacije, "ali i uvredljive i pogrdne reči za policijske službenike". Takođe, tvrde da je muškarac "svojim ponašanjem na području Splita ostvario obeležja pet prekršaja. Nakon poziva građana i zatražene intervencije na plaži Kaštelet zbog počinjenja prekršaja iz čl.30 Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, muškarac ničim izazvan vređa policajce na način koji nije primeren za javnu objavu". Potom su naveli kako je vređao javni red i mir, isticao neprimeren sadržaj, te da je u objavi na Instagramu iskazal upornost jer je "ispod teksta nastavio s vređanjem i omalovažavanjem službene osobe, uprkos činjenici što je prethodnog dana, 08. septembra 2023. kažnjen zbog istog prekršaja". Na kraju saopštenja naveli su da je svako ko poseti njihovu zemlju u obavezi da poštuje i njene zakone.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading