KASANDRA DOLAZI U SRBIJU NA TRI DANA! Otkriveno koliko će para zaraditi u našoj zemlji! OD CIFRE ĆE VAM SE ZAVRTETI U GLAVI!

Autor:

Zabava

17.09.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Koraima Tores se, prema pisanju medija, pridružuje ekipi serije "Igra sudbine".

KASANDRA DOLAZI U SRBIJU NA TRI DANA! Otkriveno koliko će para zaraditi u našoj zemlji! OD CIFRE ĆE VAM SE ZAVRTETI U GLAVI!

Foto: Instagram/lacoraima

Latinoamerička zvezda Koraima Tores, koja je slavu stekla ulogom Kasandre u istoimenoj popularnoj telenoveli, navodno stiže u Srbiju krajem meseca. Razlog je njeno učešće u srpskoj seriji "Igra sudbine", gde će se pridružiti ekipi kao gostujuća zvezda. Glumica će u našoj zemlji boraviti tri dana, a svaki minut njenog boravka ovde do detalja je isplaniran. Njen boravak u Srbiji produkciju će navodno koštati 30.000 evra.

- Odsešće u predsedničkom apartmanu jednog hotela i biće joj ispunjene želje koje je uputila organizatorima. Bila je skromna, to mogu reći. Ona želi da vidi neke znamenitosti glavnog grada koje nije videla kad je pre izvesnog vremena bila u Srbiji. Tada je isprobala brojne naše kulinarske specijalitete, koji su joj se dopali, i zbog toga ponovo želi da okusi naša jela. Probala je pitu, mućkalicu i rakiju. Ono što sada želi da proba su naša vina, što će joj, naravno, biti omogućeno - rekao je dobro obavešten izvor i dodao:

Republika

Foto: Printscreen Youtube/Kasandra EMDT

 

- Njoj za dolazak nije bio presudan honorar. Mnogo joj se dopala uloga, sve je dogovoreno u prethodnom periodu i produkcija sada samo očekuje da dođe.

Serija "Igra sudine", koja od 2020. godine do danas broji više od 1.170 epizoda, krajem meseca ulazi u novu sezonu, pod nazivom "Tajne prošlosti". Uz mnogo zapleta, intriga i iznenađenja, saznaćemo i za dugo skrivane priče koje je porodica Kanački vešto tajila svih ovih godina. U jednoj od njih, po svemu sudeći, pojaviće se i junakinja koju će dočarati glumica koja je osvojila srca ovdašnjih gledalaca ulogom Kasandre, u kultnoj istoimenoj latino "sapunici", koja je širom otvorila vrata svim budućim sličnim projektima i zarazila milione gledalaca.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading