KASANDRA NOVO POJAČANJE "IGRE SUDBINE"! Posle nagađanja da će se pojaviti u "Južnom vetru", glumica definitivno stiže u Srbiju, EVO I KADA!

Autor:

Zabava

10.09.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Koraima Tores pojaviće se u srpskoj najdugovečnijoj telenoveli.

KASANDRA NOVO POJAČANJE "IGRE SUDBINE"! Posle nagađanja da će se pojaviti u "Južnom vetru", glumica definitivno stiže u Srbiju, EVO I KADA!

Foto: YouTube/Kasandra EMDT

Koraima Tores

Nakon mnogobrojnih nagađanja da će se čuvena Koraima Tores pridružiti ekipi "Južnog vetra" u trećem i poslednjem delu filma o Marašu i Baći, Novosti saznaju da je nezaboravna Kasandra dogovorila učešće u drugom domaćem projektu. Reč je o našoj najdugovečnijoj seriji "Igra sudbine".

Tako će Kasandra i definitivno ponovo posetiti Srbiju i to krajem septembra, kako bi snimila svoje scene. Latinoamerička zvezda pridružiće se mnogobrojnoj ekipi "Igre sudbine" kao specijalni gost u nekoliko epizoda. 

Republika

Foto: Aleksandar Krstović

 

Serija, koja od 2020. godine do danas broji više od 1.170 epizoda, krajem meseca ulazi u novu sezonu, pod nazivom "Tajne prošlosti". Uz mnogo zapleta, intriga i iznenađenja, saznaćemo i za dugo skrivane priče koje je porodica Kanački vešto tajila svih ovih godina. U jednoj od njih, po svemu sudeći, pojaviće se i junakinja koju će dočarati glumica koja je osvojila srca ovdašnjih gledalaca ulogom Kasandre, u kultnoj istoimenoj latino "sapunici", koja je širom otvorila vrata svim budućim sličnim projektima i zarazila milione gledalaca.

Republika

Foto: Printscreen/Youtube/Kasandra EMDT

 

Kada je reč o učešću Koraime Tores u "Južnom vetru", to još nije potvrđeno. Ni reditelj Miloš Avramović ni glumci Miloš Biković i Miodrag Radonjić nisu ni potvrdili ni negirali informaciju da će Kasandra u njihovom filmu odigrati ulogu vođe klana iz Latinske Amerike. U međuvremenu stigla je ponuda producenata "Igre sudbine" da se Kasandra vrati svojim korenima i ponovo zaigra u telenoveli, kao i devdesetih godina kada je glavnom ulogom u seriji "Kasandra" postala predmet obožavanja. 

Koraima se u jednom intevjuu prisetila svoje prve posete Srbiji 1997. godine, koja je navodno toliko uticala na nju da je počela da sluša našu muziku i gleda srpske filmove. Rado se priseća vremena kada je boravila u našoj zemlji, devedesetih godina. Uspomena na to joj je jedna od najdražih u životu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading