ŽAKE IZ "PORODIČNOG BLAGA" DOBILA ULOGU U HIT SERIJI! Glumicu malo ko prepoznao, evo kako sada izgleda!

Autor:

Zabava

10.09.2024

15:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biljana Nikolić, koju publika mahom zna kao Žaklinu iz Porodičnog blaga, postala je deo ekipe serije "Igra sudbine", gde tumači lik Leposave.

ŽAKE IZ "PORODIČNOG BLAGA" DOBILA ULOGU U HIT SERIJI! Glumicu malo ko prepoznao, evo kako sada izgleda!

Foto: Foto printskrin/youtube.com

Gledaoci u Srbiji dobro su upamtili glumicu Biljanu Nikolić po ulozi Žakline, zvane Žake u seriji "Porodično blago" Siniše Pavića, a sada je glumica posle dugo vremena dobila novu ulogu. Biljana je postala deo ekipe "Igre sudbine", gde već mesecima igra Leposavu.

Gledaoci su bili iznenađeni kada su na ekranu ugledali poznat lik iz "Porodičnog blaga", a Biljana se u razgovoru za Prvu prisetila svog angažmana u seriji Siniše Pavića, gde je glumila partnerku Tike Špica, sa kojim je jedno vreme i u privatnom životu bila u vezi.

Republika

Foto: Foto printskrin/Prva TV

 

To je bio moj prvi profesionalni angažman po završetku studija glume i ono čega se, između ostalog, sećam je ta panika i strah, da ne izneverim, da opravdam očekivanja, da ne razočaram. To mi je bilo najvažnije. Jer nije bilo lako deliti kadar sa takvim glumačkim veličinama. Podrazumeva se da mi je bila čast biti deo nečega što je tradicionalno obeležilo neko vreme. Što se popularnosti tiče, nisam ja stekla popularnost već lik koji sam igrala. Ja sam postala samo prepoznatljiva po liku koji se “primio” u narodu, ali je to zasluga dobro napisanog scenarija a ne moja, i sigurna sam da bi isti efekat bio da je igrala i neka druga koleginica. Suština je u lepoti dijalekta, mentaliteta i tim dijalozima koji su istiniti i životni, kao i vrsnim glumačkim autoritetima koji su se tako vešto njima poigravali - rekla je Biljana.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

 

Ona se osvrnula i na svoj lik u "Igri sudbine".

- Leposava je jedna neostvarena žena, koja je svoj život podredila detetu kroz koje želi da ostvari svoje ambicije, a da se pritom svakodnevno "sveti" svom bivšem mužu zbog promašenog braka. Za mene je usamljena i zaboravljena, jer je svoju svrhu ispunila, očuvala, odgajila, održavala domaćinstvo do momenta kada shvata da ništa nije ispalo onako kako je planirala. Iz tog razloga će pokušati da osigura svoju egzistenciju i status, ne birajući ni sredstva ni način. Lik je jasan, očigledni su motivi i razlozi njenih postupaka i reakcija. Uz dobre rediteljske indikacije a u dogovoru sa dragim kolegama, nije teško pripremiti se i graditi nešto što je u našem mentalitetu prilično zastupljen tip žene. To je posesivna majka koja u nedostatku svog, živi život svoje ćerke, preko koje opet opsesivno kontroliše i život svog bivšeg muža. Idealan materijal za domaću sapunicu - rekla je glumica.

Republika

Foto: A. Krstović/PRVA

Ekipa serije "Igra sudbine"

Najveći deo karijere Biljana je posvetila pozorištu, igrajući u predstavama “Koreni”, “Tvrđava”, “Doktor Nušić”, “ Animals", "Za sada je sve OK”, "Režim ljubavi" itd.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading