POZNATA VODITELJKA SA 39 GODINA PRVI PUT DOBILA DETE: Udala se za ADVOKATA, pošto sa ovim RUKOMETAŠEM nije uspela da se OSTVARI KAO MAJKA (FOTO)

Autor:

Zabava

13.09.2024

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Jeftanović drugog muža krije kao zmija noge.

POZNATA VODITELJKA SA 39 GODINA PRVI PUT DOBILA DETE: Udala se za ADVOKATA, pošto sa ovim RUKOMETAŠEM nije uspela da se OSTVARI KAO MAJKA (FOTO)

Foto: Printscreen/Instagram/aleksandra.jeftanovic

Poznata voditeljka i TV lice Aleksandra Jeftanović nije samo javna ličnost već i posvećena majka i supruga.

Sa svojim suprugom, advokatom Aleksandrom Švrakom, Aleksandra deli privatni život koji uspešno krije od javnosti.


Godine 2016, Aleksandra je rekla sudbonosno "da" Aleksandru Švraku, sa kojim danas ima dvoje dece. Iako retko eksponiraju svoj brak u javnosti, njihova ljubav je stabilna i snažna.

Aleksandar se ne pojavljuje često u medijima, a Aleksandra retko deli slike sa njim na društvenim mrežama, poštujući njegovu želju za privatnošću.

Aleksandra je istakla važnost majčinstva u svom životu, ističući da je "full time" mama svojoj deci. Kako je rekla u jednom intervjuu, sazrevanje i iskustvo majčinstva donose sa sobom strožiji pristup vaspitanju dece.

- Mene se plaše, Saše ne, jer on nije sve vreme tu i on im još uvek popušta, ali mislim da je to normalna podela uloga. Ja sam u 39. rodila Anu i samim tim mislim da sam "full time" mama. Sa dvadeset godina nemaš svest o životu, a sa četrdeset si već malo zadihan i uplašen nad svim. Možda ja nju i malo smaram, ali trudim se da im ugodim, da imaju lepo detinjstvo, ali jesam stroga  - izjavila je voditeljka u emisiji Magazin in.


Iako je prisutna u medijima, Aleksandra uspeva da sačuva svoj intimni život od javnosti.

Njen suprug, kako je otkrila, ne voli javnu eksponiranost i Aleksandra poštuje njegovu želju za privatnošću.

- Moj suprug ne voli da se javno eksponira. Nas dvoje smo se našli, on poštuje sve moje izbore, ali mu ne prija medijska pažnja. Stidljiv je čovek i ja poštujem taj izbor - objasnila je voditeljka, pa naglasila:

Ja sam imala dovoljno godina i da nisam dobila dete sa Sašom nikad ga ne bih dobila. Pravi muž mora da bude domaćin, a to se vidi u tome kakav je sa svojom porodicom.

Aleksandra Jeftanović, voditeljka sa bogatim privatnim životom, uspešno balansira između karijere, majčinstva i braka.

Njena posvećenost porodici i poštovanje privatnosti supruga čine je primerom kako se uspešno može živeti javni i privatni život pod reflektorima medija. 

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

Ognjen Kajdanić (u sredini)

Inače, Aleksandri je ovo drugi brak, s obzirom na to da je već jednom bila udata i to za poznatog rukometaša Ognjena Kajganića, sa kojim se nije ostavrila kao majka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading