BLATNJAVIH NOKTIJU GLUMILA U PREDSTAVI! Glumica nakon rada na NJIVI odlazila u teatar: "Limunom sam trljala ruke pred izlazak na scenu"

Autor:

Zabava

11.09.2024

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nada Blam je ispričala da je pokušala da se bavi poljoprivredom, ali da joj radovi na polju nisu išli od ruke.

BLATNJAVIH NOKTIJU GLUMILA U PREDSTAVI! Glumica nakon rada na NJIVI odlazila u teatar: "Limunom sam trljala ruke pred izlazak na scenu"

Foto: Tanjug/ MILOS MILIVOJEVIC/Vladimir Sporcic

Nakon što je izgradila uspešnu karijeru, dugu pola veka, ostvarila više od stotinu premijera i odigrala hiljadu predstava glumica Nada Blam odlučila je da mir pronađe na selu. Tamo je pokušala da pokrene privatan biznis i bavi se poljoprivredom, ali teški radovi po polju nisu joj baš išli naruku.

Kako je ispričala, nije uspela da se prilagodi životu seljaka, sve voće i cveće koje je zasadila, propalo je, a mučila se i s miševima koji su opsedali njenu kuću.

Republika

Foto: Printskrin RTS

 

- Prodavac otrova u selu me je onako čudno gledao jer sam kupovala na tone tog otrova i pitao me je zašto toliko jurim te miševe, a ja mu kažem da mi ne bi ušli u kuću. "Pa neka uđu! Kako uđu, tako će i da izađu", rekao mi je on, a onda sam shvatila da ljudi koji žive u prirodi zapravo žive s prirodom, a ja ne mogu da se prilagodim. Kad mi je umro muž, podigla sam belu zastavu i sve to napustila - ispričala je Nada jednom prilikom za medije.

Međutim, godinama je pokušavala da uskladi seljačke radove s glumačkom profesijom, pa je često posle rada na njivi morala da ide pravo u pozorište.

- To je bilo strašno! U Beograd sam se vraćala umorna i prljava, zamišljala sam kako ću tamo da slušam cvrkut ptica i pijem kaficu, ali se ništa od toga nije desilo. Ja dođem u pozorište s noktima punim zemlje, pa pred predstavu uzmem limun da istrljam seljačke ruke koje ne mogu da se operu jer ti to uđe u pore. Tako sam izgubila bitku s poljoprivredom - priznala je dramska umetnica.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading