SRPSKA GLUMICA SE GUŠI U SUZAMA! Frizerka joj radi o glavi, ona snima i plače: "Gluma traži mnogo odricanja"

Autor:

Zabava

11.09.2024

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada nada srpskog glumišta Una Lučić (24) podelila je na društvenim mrežama emotivne momente.

SRPSKA GLUMICA SE GUŠI U SUZAMA! Frizerka joj radi o glavi, ona snima i plače: "Gluma traži mnogo odricanja"

Foto: Foto printskrin/instagram.com/unalucic

Promena telesne težine, firzure i kompletnog fizičkog izgleda zarad uloge glumcima je kao dobar dan. Ipak, nije jednostavno svaki put odlučiti se na takav korak. Pravi primer je mlada nada srpskog glumišta Una Lučić (24), koja je objavila snimak na svom Instagram profilu na kojem plače dok joj frizerka mašinicom skraćuje kosu.

Una je snimala dok joj seku kosu, a na ovo se odlučila zbog uloge.

Gluma traži mnogo odricanja... Neka igra krene - napisala je ona na svom profilu na društvenoj mreži Instagram.

Lučićeva, koja je glumila u seriji "Dug moru", otkrila je i da bi joj lakše palo da se "ugoji koje kilo". Ronila je suze dok su je šišali, pa je dobila mnogo komentara podrške svojih pratilaca.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Una Lučić (@unalucic)

 

Mlada srpska glumica Una Lučić rođena je 2000. godine u Kotoru. Osnovnu i srednju školu završila je u Herceg Novom. Na osnovnim studijama katedre za glumu na FDU Cetinje u klasi profesora Branimira Popovića diplomirala je 2022. godine.

Publika je poznaje po ulogama u serijama „Branilac” i „Urgentni centar“. Dobitnica je nagrade za najbolju glumicu na festivalu „ Kestenburg“, u Banjaluci 2021. godine za ulogu Nevene u studentskoj predstavi „U plamenu strasti”.

U seriji "Dug moru", pored Une, glume i Nada Šargin, Nenad Mićanović, Ana Lečić i Sergej Trifunović. Emitovanje serije je počelo 2019. godine, a nedavno je emitovana četvrta sezona.

Kada su je pitali sa kojm ličnošću bi se menjala na jedan dan dala je neočekivan odgovor: "Sa beskućnikom", a da bez glume i mora ne bi mogla da zamisli svoj život.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading