"NAUČILA SAM DA TRČIM U VISOKIM ŠTIKLAMA": Jelisaveta Orašanin otkrila kako se snašla u ulozi PROSTITUTKE!

Autor:

Zabava

10.09.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U trećoj sezoni serije "Močvara" popularna glumica igra glavnu junakinju Svetlanu.

"NAUČILA SAM DA TRČIM U VISOKIM ŠTIKLAMA": Jelisaveta Orašanin otkrila kako se snašla u ulozi PROSTITUTKE!

Foto: nstagram-jagodenamagli

Završni treći deo serije "Močvara", kojim će biti stavljena tačka na ovu priču Olega Novkovića i Milene Marković, premijerno počinje da se prikazuje 14. septembra subotom i nedeljom od 21h na kanalu Superstar TV. Glavnu ulogu ovog puta tumači Jelisaveta Orašanin Teodosić koja se, kako kaže, prvi put našla u svetu elitne prostitucije.

Igram Svetlanu, devojku koja je u vodama prostitucije koja biva umešana u jedno veoma misteriozno i čudno ubistvo svog klijenta. I onda, tokom epizoda, mi otkrivamo dosta tajni koje Svetlana ima, što mračnih, što nekih njenih najemotivnijih trenutaka. I onda je meni kao glumici bilo jako zabavno da dotaknem taj mulj koji ovaj lik nosi, a i da dotaknem te najveće i najosetljivije emocije koju jedna žena može da ima i koju jedan lik kao što je ona može da oseti - objasnila je Jelisaveta u razgovoru za Tanjug reflektor.

Republika

Foto: Foto Firefly productions

Goran Bogdan i Jelisaveta Orašanin Teodosić

Atraktivna glumica je rekla da joj je najveći izazov bio da trči na štiklama, ali da je uspela i to da savlada na ovom snimanju.

- Jedan od najvećih izazova mi je bio da strahotno brzo naučim da trčim u dvanaesticama -  dodala je glumica kroz smeh.

Prema njenim rečima, divno je dočekana od ekipe serije u kojoj igraju i Stefan Trifunović, Dejan Dedić, Peđa Marjanović, Jana Milosavljević, Marko Janjić, Matea Milosavljević, Anja Đorđević, Anđela Janković i mnogi drugi.

- Oni su nekako ipak uigrana ekipa. Ja sam nova i oni su mi mnogo pomogli pri početku, pri stvaranju tih likova Ja stvarno nemam toliko prilika da se susrećem sa ovakvim likovima kakvi su u seriji "Močvara". Imala sam priliku da se sa svima njima upoznam tokom snimanja i bilo je veoma zabavno - ocenila je Jelisaveta.

Saradnju sa glumcem Goranom Bogdanom ocenila je kao čarobno iskustvo.

- On je divan kolega, divan čovek, pre svega. Imala sam priliku da ga upoznam sad tokom snimanja i mnogo toga može da se nauči od njega, ali divno je sarađivati sa takvim kolegom koji mnogo daje u kadru. I van kadra mi je mnogo pomogao što se tiče mog lika, dosta smo pričali o tome na probama i baš mu je stalo da to sve ispadne na kraju dobro -  rekla je Jelisaveta i šaljivo istakla da mu je oduzela dve knjige kako bi se više družio sa kolegama na setu.

Republika

Foto: Instagram/jagodenamagli

 

 

Teodosić je rekla da je treća sezona serije "Močvara" puna obrta.

- Kao glumica sam se često pitala "Jao stvarno", "jao fenomenalno, "jao šta će sada da bude", tako da nekako očekujem da kada ljudi budu gledali ovu treću i finalnu sezonu, da će nam svima biti usejani mobilni telefoni sa pitanjima poput: "hajde kaži šta će da bude posle" - navela je glumica i istakla da je Milena Marković fenomenalno napisala scenario, te da glumci mogu samo da uživaju u njenim rečima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading