JELISAVETA ORAŠANIN U BUNDI U CIK ZORE! Glumica se pridružila ekipi serije "MOČVARA", ovo je PRVA FOTOGRAFIJA sa seta!

Autor:

Zabava

22.08.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glavna ženska uloga u trećoj sezoni pripala je popularnoj glumici, a partner joj je Goran Bogdan.

JELISAVETA ORAŠANIN U BUNDI U CIK ZORE! Glumica se pridružila ekipi serije "MOČVARA", ovo je PRVA FOTOGRAFIJA sa seta!

Foto: Foto printskrin/instagram,com/jagodenamagli

Jelisaveta Orašanin

Atraktivna glumica Jelisaveta Orašanin vraća se na male ekrane ulogom u seriji "Močvara". U trećem i poslednjem nastavku kriminalističke drame, koju ćemo gledati do kraja godine, popularna glumica igraće glavnu žensku ulogu oko koje se plete radnja koja prikazuje svet elitne prostitucije. Zbog uloge misteriozne dame Jelisaveta je promenila boju kose i ofarbala se u plavo, a svojevremeno je objavila i fotografiju sa seta na svom Instagram profilu.

Na slici supruga košarkaša Miloša Teodosića našminkana i u bundi čeka da počne snimanje, a sve se dešava u pet sati ujutru.

Foto: Foto printskrin/instagram.com/jagodenamagli

 

Volim glumu zbog glamura - napisala je glumica uz fotografiju na kojoj je prekrivena i debelom jaknom budući da se snimanje odvijalo tokom jeseni i zime.

Ovo će biti Jelisavetin veliki povratak na male ekrane na kojima je ne viđamo tako često. 

Jelisaveta igra misterioznu damu i njen lik će uticati na to da priča krene u drugom smeru. Njen partner je Goran Bogdan, kojeg smo u prethodnim sezonama upoznali kao inspektora Nikolu Krsmanovića, a u predstojećoj sezoni igra vozača i zaštitnika prostitutki. Radnja će se dešavati u Beogradu, a Nikola Krsmanović živi van Beograda u nedovršenoj kući, noću vozi taksi i ne pije već godinu dana. Njegova bivša supruga, Maja, udala se za uglednog čoveka, te sa Nikolinom ćerkom živi u lepoj kući u širem centru grada.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Goran Bogdan

Nikola je napustio posao u policiji, i sada radi kao vozač i zaštitnik elitnih prostitutki. Tokom jednog incidenta bivši inspektor Krsmanović pretuče bankara, koji je napao jednu od njegovih štićenica. Nakon što je bankar pronađen mrtav, Nikola postaje glavni osumnjičeni.

Prateći policijske tragove, način funkcionisanja elitne prostitucije i krupnog kriminala, Nikola shvata da rešenje misterije leži u davnoj prošlosti.

Režiju i ovog puta potpisuje Oleg Novković, a scenario Milena Marković.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading