POPULARNI GLUMAC PROMENIO LIČNI OPIS! Nedavno je postao otac, a sad objavio fotografiju na kojoj je NEPREPOZNATLJIV!

Autor:

Zabava

10.09.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radovan Vujović je podigao prašinu najnovijom objavom Instagramu

POPULARNI GLUMAC PROMENIO LIČNI OPIS! Nedavno je postao otac, a sad objavio fotografiju na kojoj je NEPREPOZNATLJIV!

Foto: Foto Dragan Kadic

Popularni glumac Radovan Vujović podelio je svoju novu fotografiju na Instagramu na kojoj izgleda skoro potpuno neprepoznatljivo. On je promenio lični opis! Obrijao je glavu i pustio bradu, a ovaj izgled glumca iznenadio je mnoge. I svi se pitaju da li je reč o nekoj novoj ulozi ili je na njega uticalo to što je nedavno postao otac.

Miljenik ženskog dela publike se fotografisao u odelu sa kravatom, a njegov novi izgled privukao je veliku pažnju pratilaca na mrežama.

Foto: Foto printskrin/instagram/radovan_vujovic

 

Podsećamo, Radovan Vujović postao je otac u avgustu. On i njegova partnerka dobili su ćerkicu kojoj su dali ime Olga. O novoj glumčevoj izabranici nije se znalo ništa u medijima, čak ni to da je bio uopšte u emotivnoj vezi.

Sve je otkriveno kada je na društvenim mrežama osvanuo snimak sa slavlja povodom rođenja Olge na kojem je Vujović u iscepanoj majici, dok su pored njega glumci Viktor Savić i Ivan Zekić.

Reč je o doktorki Valentini Tanasković. Ona je završila medicinski fakultet i sa glumcem je već duže vreme u emotivnom odnosu.

Foto: instagram.com/zexagram

 

Podsetimo, glumac već duže vreme krije svoju ljubavnu sreću i privatnost. O njegovim partnerkama poznato je da je bio sa koleginicama Anjom Alač i Milenom Radulović sa kojima je nakon raskida ostao u prijateljskim odnosima.

Sa 11 godina mlađom glumicom Radovan je bio na korak do oltara, ali je par na iznenađenje mnogih odlučio da se rastane 2020. godine. Nakon toga, Milena je uplovila u vezu sa rediteljem i muzičarom Ognjenom Jankovićem, članom rep sastava Beogradski sindikat, a sa Radovanom je ostala u prijateljskim odnosnom. Uostalom, upravo je Vujović prvi javno istupio i pružio podršku bivšoj devojci kada je javno otkrila kroz kakvu je torturu prolazila u školi glume Mike Aleksića.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading