ONA JE RADOVANU VUJOVIĆU RODILA DETE! Glumac je vezu s ovom DOKTORKOM krio od javnosti!

Autor:

Zabava

23.07.2024

08:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre nekoliko dana odjeknula je vest da je Radovan Vujović postao otac.

ONA JE RADOVANU VUJOVIĆU RODILA DETE! Glumac je vezu s ovom DOKTORKOM krio od javnosti!

Foto: Firefly productions

Vest da je Radovan Vujović postao otac odjeknula je poput bombe. Glumac je uspeo da sakrije svoj privatni život i detalje o svojoj vezi sa devojkom koja mu je rodila ćerkicu Olgu drži podalje od medija, ali je sada otkriveno ko je misteriozna lepotica sa kojom je osnovao porodicu.

O novoj glumčevoj izabranici nije se znalo ništa u medijima, čak ni to da je novopepečeni otac uopšte u emotivnoj vezi. Sada je otkriveno i koja dama je osvojila srce jednoj od najpoželjnijih domaćih glumaca i sa njim zasnovala porodicu. 

Kako piše Blic, glumac je u vezi sa Valentiom Tanasković, devojkom koja je završila medicinski fakultet i sa glumcem je već duše vreme u emotivnom odnosu. 

Foto: printskrin/instagram,com/valentina.tanaskovic

 

Podsetimo, vest da je glumac postao otac otkrivena je kada je na društvenim mrežama osvanuo snimak sa slavlja povodom rođenja Olge na kojem je Vujović u iscepanoj majici, dok su pored njega glumci Viktor Savić i Ivan Zekić. Tim povodom glumac se nije oglašavao za medije.

Svi dobro pamte njegovu vezu s Milenom Radulović, koja je trajala godinama. Sa 11 godina mlađom glumicom Radovan je bio na korak do oltara, ali je par na iznenađenje mnogih odlučio da se rastane 2020. godine. Nakon toga, Milena je uplovila u vezu sa rediteljem i muzičarom Ognjenom Jankovićem, članom rep sastava Beogradski sindikat, a sa Radovanom je ostala u prijateljskim odnosnom. Uostalom, upravo je Vujović prvi javno istupio i pružio podršku bivšoj devojci kada je javno otkrila kroz kakvu je torturu prolazila u školi glume Mike Aleksića.

Vujović je, takože, bio u vezi sa koleginicom sa klase Nadom Macanković, kao i sa Anjom Alač, ćerkom Vesne Čipčić i bivšom devojkom Miloša Bikovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading