LAZAR RISTOVSKI GO U KADI, A U POZADINI PESMA BORE ČORBE! Glumac objavio snimak zbog kojeg PADAJU VILICE, Anica odmah lajkovala!

Autor:

Zabava

09.09.2024

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ristovski je na Instagramu podelio snimak iz filma "Tako se kalio čelik" iz davne 1988. godine

LAZAR RISTOVSKI GO U KADI,  A U POZADINI PESMA BORE ČORBE! Glumac objavio snimak zbog kojeg PADAJU VILICE, Anica odmah lajkovala!

Foto: Instagram.com

Anica i Lazar

Glumac Lazar Ristovski još jednom je uspeo da privuče pažnju objavivši na Instagramu insert iz čuvenog filma "Tako se kalio čelik" iz davne 1988. godine, u kojoj je potpuno go u kadi. 

Glumac je u opisu objave objasnio o kom filmu je reč, te da je reditelj filma Želimir Žilnik, a s njim je u sceni i Ljiljana Blagojević, koja mu donosi ručak dok se on kupa u kadi.

U pozadini se može čuti pesma od nedavno preminulog rokera Bore Đorđevića "Pogledaj dom svoj, anđele", ovu objavu lajkovala je njegova 39 godina mlađa devojka Anica Lazić.

 

 

Glumac Lazar Ristovski već neko vreme je u centru pažnje javnosti zbog svog ljubavnog života. Nakon razvoda od supruge Danice Ristovski, Lazar je započeo vezu sa 39 godina mlađom koleginicom Anicom Lazić. Njihov odnos je često bio na meti kritika, a javnost je posebno bila zainteresovana kada su njih dvoje zajedno zaigrali u seriji "Drim tim".

U jednoj izjavi za medije, Lazar je istakao da je odluka o razvodu bila teška, ali da su oboje došli do kraja zajedničkog puta. Naglasio je da se nisu razišli zbog treće osobe, već zbog potrošene energije koja ih je držala zajedno.

Republika

Foto: Foto printskrin/instagram.com/anicalazicofficial

 

Zanimljivo je da je i britanski tabloid San objavio tekst o vezi Lazara Ristovskog i Anice Lazić, čija je ljubav očigledno zaintrigirala i britansku javnost. U tom tekstu na pomenutom portalu naširoko se piše o njihovoj vezi koja zbog velike razlike u godinama izaziva pažnju javnosti. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading