LAZAR RISTOVSKI VOLI AKCIJU! 39 godina mlađa devojka SLUČAJNO RASKRINKALA glumca, otkrivene NAJINTIMNIJE TAJNE!

Autor:

Zabava

24.07.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Par već dve godine uživa u ljubavi, i ne obaziru se na to što su zbog razlike u godinama naišli na mnoge osude!

LAZAR RISTOVSKI VOLI AKCIJU! 39 godina mlađa devojka SLUČAJNO RASKRINKALA glumca, otkrivene NAJINTIMNIJE TAJNE!

Foto: ATA Images/Antonio Anhel

Naš glumac Lazar Ristovski već drugu godinu uživa u ljubavi sa Anicom Lazić, 39 godina mlađom izabranicom. Njih dvoje se gotovo nikad ne razdvajaju, veoma su bliski i posvećeni, dok njihov odnos ne prestaje da intrigira medije.

Zaljubljeni par svoju ljubav ne krije, a Anica neretko na Instagramu objavi njihovu zajedničku fotografiju. Sada se Anica ponovo oglasila i sa fanovima podelila fotografiju na kojij se može videti koliko uživaju u vremenu koje provode zajedno.

Na pomenutoj fotografiji se može videti da su pobegli daleko od gradske gužve i sparine, te da im vrlo prija. Anica je tom prilikom slučajno otkrila da Lazar voli akciju, što se može zaključiti po izboru destinacije. Intimni trenutak oduševio je javnost, a komentari su odmah počeli da se nižu.

Mlada glumica o ljubavi sa Ristovskim retko govori, a nedavno je pričala na temu venčanja i ljubavi sa starijim Lazarom.

- Ja nisam mnogo maštala o venčanju kad sam bila devojčica, niti mi je danas to mnogo važno. Ja to više gledam kao formu, a meni je važnija suština. Nama žena prija da nosimo venčanice. Ne patim za tim da se udam, važnije da mi je živim suštinu ljubavi, a to već imam, hvala Bogu - rekla je ona nedavno za domaće medije.

Njihova ljubav naišla je na brojne osude, ali je Anica jasno i glasno ustala za svoju ljubav. Kako kaže, negativni komentari su je još više očvrsnuli, a ovakve objave samo to dodatno potvrđuju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading