LAZAR RISTOVSKI SE SKINUO U 71. GODINI, glumica ZGRANUTA prizorom! Podelila snimak, pa prokomentarisala: "AU, ŠTA JE OVO?"

Autor:

Zabava

31.07.2024

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati glumac uživa na letovanju sa svojom 39 godina mlađom partnerkom Anicom Lazić.

LAZAR RISTOVSKI SE SKINUO U 71. GODINI, glumica ZGRANUTA prizorom! Podelila snimak, pa prokomentarisala: "AU, ŠTA JE OVO?"

Foto: Foto printskrin/instagram.com/lazar.ristovski

Snimak Lazara Ristovskog (71) kako izlazi iz bazena poput zveri dok se u pozadini čuje muzika iz kultnog filma o Džejmsu Bondu "zapalio" je mreže. Lavinu komentara izazvao je glumac koji se skinuo na letovanju, gde uživa sa svojom 39 godina mlađom devojkom Anicom Lazić, a na ovo izdanje Ristovskog nije ostala nema ni glumica Hana Selimović.

Ona je na svom Instagram profilu podelila snimak slavnog glumca uz komentar:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hana Selimovic (@mitraljeza)

 

Au, je*ote orao, šta je ovo!

Glumac je na svom Instagram profilu podelio snimak na kojem oponaša čuvenu scenu iz filma o Džejmsu Bondu. Uz prepoznatljivu tematsku muziku iz filma o agentu 007 Ristovski je izranjao iz bazena, dok su ga ljudi gledali u čudu. Mnogi komentarišu da je glumac potpuno podetinjio pored mlađe devojke. Dok su jedni komentarisali da je ponašanje Ristovskog nedolično, drugi su pohvalili njegov izgled i maštovitost.

Foto: Foto printskrin/instagram.com/mitraljeza

 

Inače, Ristovski uživa u ljubavi sa Anicom Lazić i razlika u godinama između njih dvoje česta je tema u medijima. Ipak, čini se da par ne mari za komentare okoline. Anica je objavila kakve poruke, koje se tiču njenog odnosa s Lazarom, dobija na društvenim mrežama. Uglavnom su to poruke podrške što je Lazićevoj dalo ohrabrenje da bez osvrtanja na negativne komentare nastavi da uživa sa svojim izabranikom.

Kao neko ko je u braku sa 42 godine starijim muškarcem, potpuno te razumem i šaljem podršku u svakom smislu, ljubav je ljubav! - glasila je druga poruka, na koju je Anica napisala:

 

 

Ova poruka me je posebno raznežila. Želim vam svaku sreću!

Inače, Lazar Ristovski je decenijama bio u braku sa glumicom Danicom Ristovski sa kojom ima dvojicu sinova.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading