"MAMICE MOJA NAJMILIJA...": Sin Rade Đuričin poslao poslednju poruku majci! U knjigu žalosti upisao ove reči!

Autor:

Zabava

09.09.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pored fotografije slavne glumice Radan je upisao potresnu poruku, koja je mnoge rasplakala.

"MAMICE MOJA NAJMILIJA...": Sin Rade Đuričin poslao poslednju poruku majci! U knjigu žalosti upisao ove reči!

Foto: ATA Images

Glumica Rada Đuričin u prisustvu porodice i bliskih prijatelja je u subotu 7. septembra sahranjena u svom rodnom mestu Vršcu. Time je ispunjena njena poslednja želja. Sin slavne glumice Radan Popović zajedno sa suprugom se oprostio od majke, najpre na malom događaju "Poslednji pozdrav Radi" u Narodnom pozorištu "Sterija", a potom i na groblju.

Prisutni su se upisivali u knjigu žalosti, a poslednja poruka koju je sin Rade Đuričin uputo majci rasplakala je mnoge. Radan je na jednu stranicu zalepio sliku svoje majke iz mlađih dana i napisao:

Mamice moja najmilija, voooolim te! Pokušavam da te volim više od Vršca, ali to je tako teško. Vršac je i tvoj i moj.

Republika

Foto: youtue.com/Tajkun

Radan Popović

Inače sin Rade Đuričin je dugo živeo u Americi a kao filmski snimatelj radio je na nekim od najvećih domaćih filmova poput "Crni bombarder", "Balkanska pravila" i "Sjaj u očima".

Ipak život ga je nedavno ponovo doveo na naše prostore, a najnoviji povod je bilo snimanje serije "Tajkun" koja je doživela veliki uspeh, a potom i druga sezona serije "Besa".

Republika

Foto: Foto printskrin/instagram.com/awramovsky

 

Rada Đuričin preminula je 4. septembra u 91. godini.

Njena bogata karijera obeležena je brojnim nezaboravnim ulogama, saradnjama sa najuglednijim rediteljima, kao i neizbrisivim tragom u jugoslovenskoj i srpskoj kulturi.

Gradonačenica Vršca Dragana Mitrović je istakla je da će se Vršac odužiti svojoj Radi za sve što je uradila, te da će se lično založiti i pokrenuti inicijativu da se neka od ulica ili trgova u Vršcu preimenuje i ponese ime čuvene Rade Đuričin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading