TAMARA DRAGIČEVIĆ U PROVODU DVA MESECA OD POROĐAJA! Glumica neumoljivo đuskala u IZAZOVNOM izdanju!

Autor:

Zabava

02.09.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica je ponosno pokazala vitku figuru.

TAMARA DRAGIČEVIĆ U PROVODU DVA MESECA OD POROĐAJA! Glumica neumoljivo đuskala u IZAZOVNOM izdanju!

Foto: e-stock/Č. VUKOJČIĆ

Tamara Dragičević i Petar Benčina

Samo dva meseca otkako je na svet donela sina Borisa glumica Tamara Dragičević izašla je u provod i ponosno pokazala vitku figuru u atraktivnoj odevnoj kombinaciji. U pratnji supruga glumca Petra Benčine i nekolicine prijatelja ova majka troje dece provela je noć pod vedrim nebom na ušću Save u Dunav i neumoljivo đuskala uz muziku Bajage i Instruktora.

Tamara je bila jedna od mnogobrojnih poznatih ličnosti koje su uživale u koncertu Bajage i Instruktora na prepunom beogradskom Ušću. Iako kod kuće ima dvomesečnu bebu Tamara nije želela da propusti spektakl na Ušću, a snimcima na Instagramu pokazala je kako se provodi na koncertu.

Foto: Foto printskrin/instagram,com/tamaradragicevic

 

Tamarina energija i raspoloženje oduševili su njene pratioce na mrežama. Popularna glumica je sve vreme igrala, veselila se, a njen stajling privukao je posebnu pažnju. Ona se opredelila za crni šorts i bordo prozirni top, koji je u potpunosti istakao njenu figuru, koju je samo dva meseca nakon porođaja dovela do perfekcije.

Uoči porođaja, Petar je istakao hrabrost svoje supruge i divio se tome kako je hrabro iznela celu trudnoću. Uz to, pohvalio je njen izgled i istakao kako je izgledala sjajno i nakon porođaja.

Glumica izgleda lepše nego ikada, a mnogi komentari na društvenim mrežama potvrđuju da je očigledno zadovoljstvo koje oseća doprinelo njenom blistavom izgledu.

Podsećamo, glumica Tamara Dragičević, koja je 6. jula donela na svet dečaka Borisa, a u porodilište je otišla po povratku iz noćnog provoda, otkrio je njen suprug, glumac Petar Benčina.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading