OŽENIO SE SIN NEBOJŠE GLOGOVCA! Mlada u crvenoj haljini, mladoženja PRESREĆAN! Otkriveni detalji TAJNOG venčanja!

Autor:

Zabava

26.08.2024

14:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša supruga preminulog glumca objavila je fotografiju s venčanja.

OŽENIO SE SIN NEBOJŠE GLOGOVCA! Mlada u crvenoj haljini, mladoženja PRESREĆAN! Otkriveni detalji TAJNOG venčanja!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Stariji sin Nebojše Glogovca iz prvog braka Gavrilo stao je na ludi kamen, a bivša supruga preminulog glumca Mina Glogovac objavila je srećne vesti na društvenim mrežama. Naslednik legendarnog umetnika izgovorio je sudbonosno "da" dugogodišnjoj izabranici, a venčanje je obavljeno u Zagrebu.

Republika

Foto: Youtube.com printscreen

 

Da je sve urađeno u tajnosti, govori i podatak da ni kumovi Nebojše Glogovca glumci Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović nisu bili obavešteni, te je i za njih ovo iznenađenje.

Lepe vesti na društvenim mrežama podelila je Mina Glogovac, prva supruga slavnog glumca. Ona nije krila koliko je srećna što je njen mezimac pronašao onu pravu. Ona je objavila fotografiju mladenaca na svom Instagram profilu. Bez raskoši, venčanice i elegantnog odela mlada i mladoženja zavetovali su se na večnu ljubav.

 

 

Veruje se da velko slavlje tek sledi, te da su mladenci sada želeli samo da se registruju kod matičara. Ako se uzme u obzir da je deda mladoženje, a otac Nebojše Glogovca premunuo početkom ove godine, svima je jasan razlog skromnosti svečanosti i tajnovitosti.

Nebojša Glogovac je u braku sa slikarkom Minom dobio dvojicu sinova - Gavrila i Miloša. Obojica glumčevih naslednika pojavili su se u drugom delu filma "Munje" i to je prvi i jedini put kad smo imali prilike da ih vidimo na filmskom platnu.

Republika

Foto: instagram.com/minaglogovac

Nebojša i Mina Glogovac

Mlađi sin Miloš je na neki način nastavio očevim putem jer je upisao Fakultet dramskih umetnosti, smer za filmsku i TV režiju, dok stariji Gavrilo ne voli medijsko eksponiranje.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading