"MOLITVOM I POSTOM POKUŠAVAM DA POBEDIM SVOJE STRASTI": Viktor Savić otvoreno progovorio o ličnim borbama!

Autor:

Zabava

23.08.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac je sinoć predstavio svoj novi film "Megdan: Između vode i vatre" na 30. Sarajevo film festivalu.

"MOLITVOM I POSTOM POKUŠAVAM DA POBEDIM SVOJE STRASTI": Viktor Savić otvoreno progovorio o ličnim borbama!

Foto: ATA Images

Novi film u kojem glavnu ulogu tumači Viktor Savić "Megdan: Između vode i vatre" doživeo je evropsku premijeru sinoć na 30. Sarajevo film festivalu, koja je usledila nakon svetske premijere u Napulju. Kako jedna replika u filmu glasi: "Najveća pobeda će biti kada pobediš sam sebe", glumac je otvorio dušu i progovorio o ličnim borbama.

Savić je veliki vernik, pa se i u svakodnevnom životu oslanja na Novi zavet.

- Sve kreće sa duhovnog plana. I psihičke tegobe su zapravo duševne tegobe. Tako da se i moje borbe vode na tom polju. Tu postoje određena pravila od kojih se ne odstupa, a koja se, između ostalog, nalaze i u Novom zavetu u Svetom pismu. Moj poligon za te borbe su zapravo postovi. Od posta do posta, pokušavam da pobedim sebe i svoje neke strasti i želje. I onda se to odražava i tokom cele godine, i kada nisu postovi, jer se podsećaš nekih stvari i suočavaš se sa samim sobom. Trudiš se da sagledaš sebe i upoznaješ sebe kroz svoje slabosti. Ništa ne možemo sami, i zato molitvom treba da tražimo pomoć, i da se neprestano trudimo - rekao je Viktor u intervjuu za magazin Journal.

Saradnju sa ekipom filma "Megdan", na čelu sa Aleksom Balaševićem koji je ovim ostvarenjem debitovao kao scenarista, Savić opisuje kao "divno iskustvo".

- Divna su mi iskustva sa celom ekipom, sa svim glumcima, glumicama, rediteljem i ostalim saradnicima. A posebno sa Aleksom sa kojim sam se upoznao 2021. godine kada je zapravo i počela priča o filmu. Do tad je sve bilo na nivou ideje i prve ruke scenarija koja je bila dosta daleko od ovoga kako scenario na kraju izgleda. Saradnja sa njim je sve vreme tekla baš lagano. Razumeli smo se, podržavali i savetovali. Kako je njemu ovo debitantski scenario, dosta puta me je pitao za savet, budući da sam u ovom poslu preko dvedeset godina, tako da smo sve prolazili zajedno - dodao je glumac.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Ziks

23.08.2024 19:02

Presersvanje . Osrednji glumac pokusava sebe da napravi pametnijim .