REPUBLIKA VAS VODI U BIOSKOP! PREMIJERA TRILERA "IMPULS" SA DAJANOM GUDIĆ U GLAVNOJ ULOZI 27. AVGUSTA U MTS DVORANI!

Autor:

Zabava

26.08.2024

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portal Republika poklanja tri puta po dve karte za ovaj projekat. Na vama je samo da pošaljete mejl s ličnim podacima i brojem telefona na adresu poklanjamo@republika.rs!

REPUBLIKA VAS VODI U BIOSKOP! PREMIJERA TRILERA "IMPULS" SA DAJANOM GUDIĆ U GLAVNOJ ULOZI 27. AVGUSTA U MTS DVORANI!

Foto: Zack voytas

Svečana premijera američkog trilera "Impuls" (Impulse) u kojoj glavnu ulogu tumači glumica sa naših prostora, Dajane Gudić, zakazana je za utorak, 27. avgust, u bioskopu mts Dvorane. Portal Republika poklanja tri puta po dve karte za ovaj projekat. Na vama je samo da pošaljete mejl s ličnim podacima i brojem telefona na adresu poklanjamo@republika.rs! 

Foto: Zack voytas

Film Impuls

Priča smeštena u Los Anđelesu prati novinarku Sofiju koja je željna da ostavi svoj lični pečat, ali je zaokupljena teorijama zavere i sopstvenom borbom sa disocijativnim poremećajem identiteta. Povezujući nekoliko naizgled izolovanih smrtnih slučajeva ona ubrzo biva uvučena u globalnu zaveru čiji su akteri medijski moguli, političari i holivudska elita. Rešna je da pred sobom postavi nemogući cilj - da ih sruši.

Foto: Zack voytas

Film Impuls

 


Glavna uloga poverena je Dajani Gudić, koja je i napisala inicijalnu priču za film bazirajući je na nekim ličnim iskustvima koje je tokom godina života u Los Anđelesu, zabeležila

"Napisala sam priču za film Impuls i posle toga sam počela da radim sa producentom koji je ujedno i pisac i koji je dalje razvio scenario filma. Neki bi je nazvali teorijom zavere, ali to je istina, surova istina kao i nešto što se zaista događa."

Foto: Zack voytas

Film Impuls

 


U filmu se pored Miraja Grbića koga smo gledali u seriji "Lud, zbunjen, normalan" pojavljuje i američki poznati glumac Nik Kasavetes, ujedno i reditelj voljene romantične drame "Notebook":

Foto: Zack voytas

Film Impuls

 


"On je inspiracija svima u Holivudu. Sa njim sam sarađivala i postao mi je mentor. Posle Impuls-a u kojem je bio i glumac i producent, Nik me je pozvao da glumim u njegovom filmu Marked Men koji sam snimala u Bugarskoj i tamo boravila dva meseca."


Dajana Gudić živi i radi u Americi, gde se sa svojih dvadeset i tri godine preselila u Los Anđeles, a pre toga godinama je živlela u Klivlendu gde je zuavršila žurnalistiku. Bavila se modelingom, ujedno pohađajući i časove glume. Kada ju je pre nekoliko godina kontaktirao producent Tejlor Čin započeta je njena gumačka karijera, a jedna od rola pripala joj je i u filmu Džejmija Foksa "All Star Weekend", u kojoj igraju mnoge velike holivudske zvezde. 

Film "Impuls" već je izašao u bioskopima u Americi, Kanadi, a osim u dvoranama kod nas do kraja leta zaživeće i u bioskopima u Portugalu, Švajcarskoj, Nemačkoj, Poljskoj, zemljama Bliskog istoka, a od četvrtka 29. avgista naći će se u redovnoj bioskopskoj distribuciji.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading