Cineplexx: Repertoari Cineplexx bioskopa u Beogradu od 1. do 7. avgusta!

Autor:

Zabava

31.07.2024

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svakog utorka tokom jula i avgusta posetioce, osim snižene cene ulaznice, očekuje i osvežavajući Lemonade Tube.

Cineplexx: Repertoari Cineplexx bioskopa u Beogradu od 1. do 7. avgusta!

Foto: Foto Cineplexx

Cineplexx

Iako Deadpool & Wolverine manija još uvek traje, na repertoare Cineplexx bioskopa stiže novi triler legendarnog Nikolasa Kejdža – „Sakupljač duša", ali i norveški porodični film „Kraljica plesa".

Foto: Foto Cineplexx

Kraljica plesa

 

Pročitajte više o filmovima:

„SAKUPLJAČ DUŠA" – Agentkinji FBI-ja Li Harker je dodeljen nerešeni slučaj serijskog ubice koji dobija neočekivane obrte, otkrivajući dokaze o okultizmu. Harker otkriva ličnu vezu sa ubicom i mora da ga zaustavi pre nego što ponovo napadne.

Foto: Foto Cineplexx

Sakupljač duša

 

„KRALJICA PLESA" – Minin se život okreće naglavačke kada se poznati plesač doseli u njen grad. Zaljubljuje se do ušiju i u trenutku kada on pozove sve na audiciju za svoju novu plesnu grupu, Mina vidi svojušansu i prijavljuje se. Međutim, postoji jedna suštinska stvar koju je zaboravila. Ona ne ume da igra!*

Foto: Foto Cineplexx

Kraljica plesa

 

*Film se prikazuje samo u Cineplexx UŠĆE bioskopu.

Leto je u Cineplexxu!

 

Svakog utorka tokom jula i avgusta posetioce, osim snižene cene ulaznice, očekuje i osvežavajući Lemonade Tube. Ovog leta te pored filma „U mojoj glavi 2" i „Grozan ja 4", očekuju i „Odvedi me na mesec", „Dedpul i Vulverin", „Sa nama se završava" i „Osmi putnik: Romulus", a Cineplexx je idealno mesto da ih pogledaš. Okupi ekipu i uživajte uz naše čuvene kokice i naćose, i Lemonade Tube sa ukusom limuna ili mandarine. Više o ovoj akciji pročitaj na: https://www.cineplexx.rs/events/TVOJE-CINEPLEXX-TUBE-LETO

Lemonade Tube se dobija samo utorkom, nakon kontrole kupljene ulaznice.

Vidimo se u Cineplexxu!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading