"NAGOVORILE SMO RODITELJE DA SE VENČAJU": Dve naše glumice imaju neverovatnu porodičnu vezu! OVO MALO KO ZNA!

Autor:

Zabava

26.08.2024

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katarina Žutić i Anja Mandić imaju zajedničkog brata, a one nisu sestre.

"NAGOVORILE SMO RODITELJE DA SE VENČAJU": Dve naše glumice imaju neverovatnu porodičnu vezu! OVO MALO KO ZNA!

Foto: youtube.com

Malo ko zna da su glumice Katarina Žutić i Anastasija Anja Mandić povezane na poseban način. Roditelji Kaje Žutić su Svetlana Ceca Bojković i Miloš Žutić, koji su u braku bili 18 godina.

- Udala sam se kad sam imala 21 godinu, a Miloš osam više. Bili smo nedozreli za brak. I došlo je do erozije naše zajednice, ali ne i našeg ljudskog odnosa - rekla je Ceca Bojković jednom prilikom.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Svetlana Ceca Bojković

Nakon toga su se Anjima mama Ognjenka Ognjanović i Kajin tata Miloš Žutić zavoleli i venčali. To se desilo kada je Kaja Žutić imala 12, a Anja Mandić 11 godina, pa su zajedno i odrastale.

Bile smo slične, obe jedinice i obe nesrećne što nemamo sestru ili brata. Brzo smo se zavolele. Spavale smo jedna kod druge, zajedno letovale, nagovorile roditelje da se venčaju. Posle smo dobile brata - otkrila je Anja, udovica Milorada Mandića Mande u jednom intervjuu.

Na sve to, Kajina i Anjina majka su se družile.

Republika

Foto: youtube.com/RTS Kulturno-umetnički program - Zvanični kanal

Miloš Žutić

Za mene je to normalno ali, nažalost, retka je to pojava kod nas. No, dobro, šta da radimo. Naravno da se družim sa Mišinom ženom, njen Đorđe je Kajin brat po ocu. I on je bio kod nas u Helsinkiju. U odličnim sam odnosima i sa Ognjankinom ćerkom Anastasijom Anjom Mandić, koja je takođe sjajna glumica, kao i sa Ivom, Mucijevom ćerkom, i njenom decom - rekla je Bojkovićeva.

Inače, Svetlana Bojković se razvela od Miloša Žutića posle 18 godina braka, a glumica je potom uplovila u brak sa upravnikom Ateljea 212 Ljubomirom Mucijem Draškićem. Sedam i po godina nakon što je on preminuo, stupila je vezu sa sadašnjim suprugom, uglednim diplomatom Slavkom Kruljevićem.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading