NAŠU GLUMICU PRONAŠLI U STANU OKRUŽENU ŠPRICEVIMA: Majka otkrila dugo čuvanu tajnu iz njeno TESTAMENTA, ISTINA o tabletama sve šokirala!

Autor:

Zabava

23.08.2024

10:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Sonja Savić pred smrt pričala je o velikoj ljubavi o kojoj je maštala sa Vlajkom Lalićem!

NAŠU GLUMICU PRONAŠLI U STANU OKRUŽENU ŠPRICEVIMA: Majka otkrila dugo čuvanu tajnu iz njeno TESTAMENTA, ISTINA o tabletama sve šokirala!

Foto: Foto Printskrin/youtube.com/Exploziv

Legat glumice Sonje Savić u Donjoj Gorevnici, kod Čačka, predmet je dugogodišnjeg suds kog spora. Razlog za to leži u činjenici da je deo Sonjine rodbine osporavao testament i tražio deo njene imovine, stvarajući time kontroverzu oko njene zaostavštine.

Spor oko Sonjinog legata nastao je zbog neslaganja deo njene rodbine sa testamentom, te su pokrenuli sudski postupak kako bi osporili podelu imovine. Ova situacija bacila je svetlo na privatni život i porodične odnose glumice, stvarajući medijsku pažnju i interesovanje javnosti.

Foto: youtube.com/printscreen

Sonja Savić

 

Velika želja Sonjine majke Mikaine bila je da nakon svoje smrti celokupnu imovinu preda Gradu Čačku, te je 2011. godine potpisala protokol sa gradskim vlastima kako bi ostvarila tu nameru. Ova želja pokazuje duboku povezanost porodice Savić sa mestom Donja Gorevnica i Čačkom, ističući značaj kulturnog nasleđa i umetničkog doprinosa koji su ostavili.

- Šta joj kažem? Da nema zaborava, da je želim, molim je da se javi u san da je pomilujem, poljubim, da je zagrlim... Nemam više nikoga. Tu je njeno omiljeno drvo. Nikad nije došla da se nije prekrstila i poljubila tri puta drvo. I stalno je molila: "Nemojte mi seći hrast", pričala je Mikaina, koja je često odlazila na ćerkin grob, a utehu pronalazila u velikim Sonjinim ostvarenjima i nagradama.

- Radovala se majka svemu, nagradama... Sonjino znanje i njene sposobnosti brzo odoše pod zemlju.

Septembra 2008. godine Savićeva je pronađena mrtva, a komšije su tada tvrdile za medije da je bila okružena špricevima. Njena majka tada je prokomentarisala navode da se njena mezimica predozirala.

- To što hoćete da me pitate, ja o tome ništa nisam znala. Mene su novinari prijatno iznenadili sa tim vestima, pod navodnicima... Ona je verovatno pila neke tablete, ali ja nemam pojma - rekla je svojevremeno majka Sonje Savić.

Vremenom je započela druženje sa Mladenom Mladenovićem i čitavim sastavom grupe “EKV”. Mnogi kažu da upravo tada dolazi prvi put u kontakt sa narkoticima, ali i upoznaje svoju veliku i jedinu ljubav džez muzičara Vlajka Lalića. Mnogi kažu da je maštala da postane njegova supruga.

Govoreći u medijima, Sonja je pričala o tome koliko je teško podnela Vlajkovu smrt. Govorila je da joj je jedan od najtežih trenutka u životu pored smrti oca, dan kada je Vlajko prerano napustio ovaj svet 1990. Usled velike oluje, njegov jedrenjak je potonuo, a Sonja je mesecima kasnije bila u depresiji zbog smrti.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading