SKANDAL! Uhapšena poznata jutjuberka, procurio SNIMAK kako je policija BACA na beton, ona se HITNO OGLASILA!

Autor:

Zabava

23.08.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata influenserka Ela Jerković uhvapšena je prošle noći!

SKANDAL! Uhapšena poznata jutjuberka, procurio SNIMAK kako je policija BACA na beton, ona se HITNO OGLASILA!

Foto: Instagram.com

Na društvenim mrežama nedavno je odjeknula vest o hapšenju poznate jutjuberke i influenserke Ela Jerković, koja je svojim kontroverznim ponašanjem često davala povoda za različite reakcije javnosti. Ipak, ovoga puta situacija je eskalirala do te mere da su momci u plavom morali da reaguju i uhapsili su Elu, ostavivši mnoge u čudu i šoku.

Ono što je dodatno uzburkalo javnost jeste činjenica da je Ela na svom Instagram profilu objavila snimak hapšenja, čime je izazvala brojne reakcije i polemike. Mnogi su se zapitali zbog čega je došlo do ovakve situacije i kakav je bio razlog za hapšenje poznate jutjuberke.

 


Uprkos celokupnoj situaciji, Ela Jerković se oglasila putem društvenih mreža i zahvalila se službenicima na njihovom pristojnom postupanju tokom hapšenja. Njen komentar izazvao je dodatnu pažnju javnosti, te su mnogi izrazili svoje mišljenje o celokupnom događaju.

 

 

- Veliko hvala službenicima koji su bili nežni sa lisicama i koji su bili jako kulturni prema nama pri transportu i u prostorijama - napisala je Ela Jerković. 

Foto: Instagram.com

Ela Jerković uhapšena

Ela Jerković je već duže vreme poznata po svom egzibicionističkom ponašanju i kontroverznim postupcima, koji su je često dovodili u središte pažnje javnosti. Njeni pratioci su navikli na iznenađujuće poteze, ali ovakav incident definitivno je prešao granice uobičajenih dešavanja.

Nakon objavljivanja snimka hapšenja, društvene mreže su bukvalno eksplodirale od komentara i spekulacija o celokupnom događaju. Mnogi su izrazili podršku Ela Jerković, dok su drugi osudili njeno ponašanje koje je dovelo do hapšenja.

Ovo hapšenje poznate influenserke definitivno je izazvalo veliku pažnju javnosti i pokrenulo brojne rasprave o odgovornosti javnih ličnosti na društvenim mrežama. Ostaje da vidimo kako će se situacija dalje razvijati i da li će Ela Jerković dati neko zvanično objašnjenje za ovaj incident.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading