TRUDNA JOVANA STOJILJKOVIĆ I MEG RAJAN ZAJEDNO NA ŽURKI! Bosanski reditelj ugostio zvezde u svojoj kući

Autor:

Zabava

21.08.2024

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danis Tanović je okupio poznata lica na proslavi povodom 30. Sarajevo film festivala.

TRUDNA JOVANA STOJILJKOVIĆ I MEG RAJAN ZAJEDNO NA ŽURKI! Bosanski reditelj ugostio zvezde u svojoj kući

Foto: Foto printskrin/instagram.com/maelys_derudder

Jovana Stojiljković

Poznati bosanskohercegovački reditelj Danis Tanović, čiji je film "Ničija zemlja" 2002. godine ovenčan Oskarom, napravio je žurku u svom domu povodom 30. Sarajevo film festivala i okupio domaći i svetski džet-set.

Zabavi su prisustvovale brojne poznate ličnosti iz svijeta filma, uključujući i Meg Rajan, kojoj je dodeljeno Počasno srce Sarajeva. Na zabavi su bili još glumica Snežana Bogdanović i njen suprug i kolega Uliks Fehmiu, kao i Jovana Stojiljković, koja je u poodmakloj trudnoći. 

Republika

Foto: Foto printskrin/instagram.com/maelys_derudder

 

Delić atmosfere je na društvenim mrežama podelila Danisova supruga Maliz de Rude Tanović. Pojavljivanje Meg Rajan privuklo je veliku pažnju, a mnogi su komentarisali izgled slavne glumice budući da se podrvgla estetskim zahvatima.

Holivudska glumica Meg Rajan juče je održala i Masterklas u Bosanskom kulturnom centru, a uveče je organizovana specijalna projekcija njenog novog filma "What Happens Later". Ovaj film ne samo da je režirala, već i glumi glavnu ulogu, a pored nje pojavljuje se Dejvid Duhovni.

Foto: Foto printskrin/instagram.com/maelys_derudder

 

Rajan je pre početka svečanog uručenja sinoć prošetala crvenim tepihom ispred Narodnog pozorišta, gde se fotografisala za medije, a ostavila je i nekoliko autograma na fotografijama devojčica koje su sa oduševljenjem dočekale njen dolazak. Bilo je to priznanje "za njen izuzetan doprinos svetu kinematografije, neverovatan talenat i uticaj na film".

Rajanova je, zahvalivši se publici i festivalu primila nagradu uz reči: "Hvala na vašim srcima".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading