VOJA BRAJOVIĆ DOBIJA DRUGO UNUČE: Glumčeva ćerka Iskra progovorila o KOMPLIKACIJAMA, pa otkrila POL bebe!

Autor:

Zabava

21.06.2024

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica je u šestom mesecu trudnoće.

VOJA BRAJOVIĆ DOBIJA DRUGO UNUČE: Glumčeva ćerka Iskra progovorila o KOMPLIKACIJAMA, pa otkrila POL bebe!

Foto: Stefan Tomasevic/ATAImages

Legendarni glumac Voja Brajović uskoro će dobiti drugo unuče budući da je njegova naslednica Iskra Brajović u šestom mesecu trudnoće. Ona je sada otkrila i pol deteta i objasnila da je po svim simptomima već unapred znala da nosi dečaka.

- Znala sam odmah da je dečak jer su svi simptomi koje sam imala bili potpuno drugačiji nego sa Ines. Od toga da mi starije žene na ulici kažu da sam se prolepšala jer nosim muško, do toga da su drugačije mučnine, traži mi se drugačija hrana, beba je duplo veća. Imam 36 godina i morala sam da uradim gomilu testova da bih bila sigurna da imam zdravu bebu, onda se potvrdilo da je dečak. Ines se posebno raduje, ona je baš tako htela - rekla je Iskra, pa dodala:

 

 

Potpuno mi je bilo svejedno kojeg je pola dete. I za Ines sam pet meseci mislila da je muško, trebalo je da se zove David, pa je postala Ines. To nije bitno. Imam braću, super mi je kada su kombinacije takve, mogu jedni od drugih mnogo da nauče - rekla je glumica.

Lepa trudnica je otkrila da je njena ćerkica Ines već odabrala ime za brata.

- Ines je već odabrala ime, dok nismo znali da je dečak. Jedino nam je rekla da ne možemo David jer ona malo prava polaže na to ime. Ništa se ne pitamo. Ime je i psu dala, svima je dala imena, i četiri mačke imamo, sve je ona krstila - ističe Iskra.

Glumica je otkrila da teško podnosi vrućinu, te da izbegava da izlazi napolje preko dana.

- Nikako je ne podnosim, ali imamo sistem da preko dana ne izlazimo nigde, napravimo bioskop i onda popodne idemo na velike pešačke ture, odemo na Novi Beograd, Zemunski kej… Prija mi da pešačim, volim to, ali ne po vrućini - rekla je Iskra i dodala:

Republika

Foto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ

Voja Brajović

- Više nemam mučnine, sada sam u šestom mesecu, samo sam ogromna sebi. Osećam se kao tenk, da rušim sve oko sebe. Uskoro ćemo da bežimo na more. Kada sam bila u drugom stanju sa Ines, veliki deo sam provela na moru. Plivanje dosta prija i tome se dosta radujem.

Iskrin otac, legendarni glumac Voja Brajović, izjavio je da je Ines njegova mezimica, a izgleda da će tako biti i kad dođe drugi unuk.

- Sigurno. Znajući tatu koji ima dva sina i mene, to je, da ne uvredim braću, dosta nežniji odnos između oca i ćerke, i dede i unuke. Na nju je njen tata mnogo više slab, nego ja, ja sam loš policajac - zaključila je glumica za Blic.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading