TEŠKE REČI NA UMRLICI SINIŠE PAVIĆA: Porodica ne može da se pomiri sa gubitkom slavnog scenariste!

Autor:

Zabava

17.08.2024

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pavić je preminuo juče, u 92. godini!

TEŠKE REČI NA UMRLICI SINIŠE PAVIĆA: Porodica ne može da se pomiri sa gubitkom slavnog scenariste!

Foto: youtube.com/RTS

U toku je sahrana slavnog scenariste Siniše Pavića, koji je ostavio neizbrisiv trag u domaćoj kinematografiji. Siniša je preminuo juče u 92. godini, u Vlasotincu, gde se danas održava sahrana. Među prvima su na sahranu stigli Eva Ras i Predrag Smiljković, poznatiji kao Tika Špic.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, youtube/printscreen/ Podcast Jugoslavija

Eva je među prvima došla da se oprosti od Siniše

Na sahranu su stigli i glumica Milica Milša i scenarista Žarko Jokanović, preneo je "Informer".

Republika

Foto: Republika

Milica i Žarko su došli da se oproste od Siniše

Na groblju je osvanula i umrlica, koju je preminulom scenaristi posvetila porodica.

- Obaveštavamo rodbinu i prijatelje da je naš dragi i nikad prežaljeni suprug, otac, svekar i deda Siniša Pavić ispustio svoju plemenitu dušu u petak, 16. avgusta 2024. godine u 11.25 časova, u 92. godini života. Telo pokojnika biće izloženo u gradskoj kapeli na Vlasotinačkom groblju. Sahrana dragog nam pokojnika obaviće se u subotu, 17. avgusta 2024. godine, u 13.00 časova - napisala je ožalošćena porodica, prenosi "Telegraf".

Republika

Foto: youtube/printscreen/ RTS Kulturno-umetnički program - Zvanični kanal

Porodica se tužnim rečima oprostila od Siniše

Inače,  Tika Špic se oglasio nakon što je saznao za smrt scenariste.

- Teško mi je da pričam na tu temu. Saznao sam pre pola sata, mada smo nažalost očekivali, jer je bio bolestan pred kraj. Taj čovek je bio uvek mlad duhom, sa njim ste mogli da pričate na bilo koju temu, uvek i stalno. Nedavno sam govorio o njemu na jednoj tribini, kao o jednom velikanu. Nažalost i tad sam rekao i znao da će se shvatiti ko je bio Siniša Pavić tek kada se bude preselio na drugi svet - rekao je Tika Špic kada je saznao za smrt Siniše Pavića.

- Taj čovek je sve nas na neki način obavezao da ga poštujemo, šta je sve stvorio, maltene celu produkciju RTS. Stvorio je i sve nas, filmske likove, sve nas koji smo na neki način popularni bili i ostali zahvaljujući njemu. Ide sada repriza "Bele lađe" i tek ćemo saznavati i shvatati veličinu tog čoveka. Nadam se da je sada na boljem mestu. Mnogo mi je krivo i žao. Tužan sam, sa njim sam proveo dosta dug period i delili puno toga, kao najbolji prijatelji. Toliko toga sam od njega naučio i dobio saveta, pamtiću ga i biće deo mene večno - dodao je glumac juče za "Telegraf".

Republika

Foto: ATA Images/Amir Hamzagić

Predrag Smiljković ne može da prežali Sinišinu smrt

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading