ZA NJU JE BIO "SRPSKI ŠEKSPIR": Eva Ras među prvima stigla na SAHRANU Siniše Pavića!

Autor:

Zabava

17.08.2024

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica došla da se oprosti od čuvenog scenariste!

ZA NJU JE BIO "SRPSKI ŠEKSPIR": Eva Ras među prvima stigla na SAHRANU Siniše Pavića!

Foto: ST/Dragan Kadić, youtube/printscreen/ Podcast Jugoslavija

Slavni scenarista Siniša Pavić preminuo je juče u Vlasotincu u 92. godini, a sahrana će se obaviti danas na lokalnom groblju. Sinišu će na večni počinak ispratiti članovi porodice, prijatelji, komšije, kao i mnoge poznate ličnosti. Među prvima je na sahranu stigla glumica Eva Ras.

Republika

Foto: Republika.rs

Eva Ras se među prvima pojavila na sahrani Siniše Pavića

Glumica je stigla i odmah došla do grobnog mesta, te stala pored glumca Predraga Smiljkovića, poznatog kao Tika Špic, piše "Informer". Tužna glumica se juče oglasila i nazvala ga "srpskim Šekspirom".

- On je bio srpski Šekspir. Neki tupavi "intelektualci" su smatrali da je Siniša devalvirao svoj talenat, jer je bio scenarista za film. Ne, on je uzdigao svoj talenat. Bio je najveći narodni pisac, nema ko ga ne oplakuje. Pamtiću ga kao najvećeg genija u mom životu, a ne one sa NIN-ovom nagradom i ne znam kakvim odličjima. Siniša je živeo za ovaj narod i narod ga je sve razumeo, jer su bili na istom nivou. On se nikada nije "spustio" na nivo naroda, već se "uzdigao" na nivo naroda. Ne mogu više da pričam... - rekla je Eva tada plačnim glasom za gorepomenuti medij.

Republika

Foto: youtube/printscreen/RTS Prikazuje

Siniša Pavić je ostavio neizbrisiv trag

Siniša Pavić, koji je preminuo u 92. godini u svom domu u Vlasotincu, ostavio je neizbrisiv trag u domaćoj filmskoj i televizijskoj industriji. Kao najplodotvorniji TV autor u bivšoj Jugoslaviji, Pavić će zauvek biti upamćen po scenarijima za kultne domaće serije poput "Pozorišta u kući", "Otpisanih" i "Vrućeg vetra", kao i filmova "Tesna koža" i "Laf u srcu".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading