IMALA JE SAMO 40 DANA KADA JE IZGUBILA MAJKU! Bila je sa njom u AUTOMOBILU SMRTI, a evo kako danas izgleda ćerka Ene Begović! (FOTO)

Autor:

Zabava

15.08.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Ena Begović tragično je preminula pre 24 godine u saobraćajnoj nesreći na Braču, a u tom trenutku u automobilu se nalazila i njena tek rođena ćerka Lana, koja je preživela.

IMALA JE SAMO 40 DANA KADA JE IZGUBILA MAJKU! Bila je sa njom u AUTOMOBILU SMRTI, a evo kako danas izgleda ćerka Ene Begović! (FOTO)

Foto: youtube/printscreen/Krležin Gvozd

Navršile su se 24 godine otkako je u saobraćajnoj nesreći na hrvatskom ostrvu Brač tragično nastradala glumica Ena Begović. U tom trenutku u automobilu se nalazila i njena ćerkica Lana, koja je bila stara svega 40 dana. Lana Radeljak je izrasla u prelepu devojku, koja neverovatno liči na svoju majku.

Nije krenula stopama svoje majke, iako je imala ponude da se oproba kao glumica. Lana je završila privatnu osnovnu školu, a zatim je pohađala Britansku međunarodnu školu u Zagrebu. Željna novih izazova prešla je u elitnu zagrebačku XV gimnaziju, gde je i maturirala, a kasnije je upisala studije menadžmenta na prestižnom univerzitetu Bokoni i tako nastavila svoje obrazovanje u Milanu.

Republika

Foto: Facebook

 

Nedugo nakon što je rodila Lanu, Ena Begović se udala za svog partnera hrvatskog biznismena Josipa Radeljaka, Laninog oca. Samo 45 dana nakon što je na svet donela ćerkicu, lepa glumica svoj život tragično je izgubila u saobračajnoj nesreći na Braču, kada se zajedno sa svojim suprugom, njegovim sinom Leom, svojom majkom Terezom i malenom Lanom uputila kod porodičnih prijatelja na ručak.

Automobilom je upravljao tada još neiskusni Leo Radeljak, koji je promašio put do prijatelja, te je na nagovor oca zaustavio vozilo kako bi njih dvojica zamenili mesta.

 

 

U tom trenutku automobil je nekontrolisano počeo da klizi unazad, da bi ubrzo završio u provaliji. Legendarna jugoslovenska glumica ispala je iz vozila i nažalost nedugo nakon nesreće podlegla ozbiljnim povredama koje je zadobila.

Lana se svoje majke ne seća, budući da je samo mesec i po dana bila u njenom naručju. Ipak, Lana neretko objavljuje fotografije svoje majke na društvenim mrežama i na taj način lik i delo slavne glumice čuva od zaborava.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading