ZBOG REČI SUPRUGA DANICE CRNOGORČEVIĆ NOLE SE HVATAO ZA GLAVU: Ovaj govor će pamtiti do kraja života!

Autor:

Zabava

14.08.2024

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sveštenik dirnuo slavnog tenisera u srce!

ZBOG REČI SUPRUGA DANICE CRNOGORČEVIĆ NOLE SE HVATAO ZA GLAVU: Ovaj govor će pamtiti do kraja života!

Foto: ST/Dragan Kadić, Antonio Ahel/ATAImages

Pre dve noći, 12. avgusta, nakon svečanog dočeka olimpijaca, održana je proslava u jednom poznatom prestoničkom lokalu, gde je, između ostalih, pevala i Danica Crnogorčević. Ona se pojavila sa svojim suprugom Ivanom Crnogorčevićem, sveštenikom koji je napisao pesmu "Veseli se, srpski rode".

Republika

Foto: Privatna arhiva

Novak Đoković na dočeku olimpijaca

Kako je upravo to jedna od omiljenih pesama Novaka Đokovića, Danica je na kraju izmenila malo tekst, pa je umesto "slavnih Nemanjića, Obilića, Petrovića", ubacila i Đokoviće. I nakon što je otpevala numeru kojom se ponose svi Srbi, kratko je na scenu izašao i njen suprug Ivan, koji je autor pesme, a koji je posebne reči uputio upravo Novaku Đokoviću.

- Dali su život svoj za Časni krst i slobodu zlatnu. Tu je naš, jedan jedinstveni, neponovljivi Novak Đoković i svi ostali naši veličanstveni sportisti koji su nesebično žrtvovali sebe, svoj život, svoju mladost ugledajući se na naše velikane. Zbog toga, volimo te Novače. Izađi i pokaži svoju veličinu, neka čitav svet vidi koliko nas vole, "Veseli se, srpski rode" - rekao je sveštenik Ivan Crnogorčević, prenosi "Telegraf".

Republika

Foto: Instagram.com/Даница Црногорчевић - Danica Crnogorcevic

Danica i Novak na dočeku olimpijaca

Novak se, kako se piše, postideo zbog Ivanovih reči, uhvatio za glavu, a na kraju ga je pozdravio aplauzom. Inače je, uz njegovu omiljenu pesmu "Veseli se, srpski rode", sve vreme držao podignuta tri prsta i ljubio grb na svom dresu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading