TANJU SAVIĆ SAVLADALE EMOCIJE ZBOG SUSRETA SA NOLETOM: Zapevala Đokovićima, pa priznala SVE! (VIDEO)

Autor:

Zabava

13.08.2024

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica je sinoć oduševila naše olimpijce!

Sinoć se nakon svačanog dočeka olimpijaca ispred Starog dvora odigrala proslava u jednom poznatom restoranu. Mnoge poznate ličnosti pevale su za naše medaljiste, a među njima se našla i folkerka Tanja Savić. I ona se potrudila da sportistima priredi noć za pamćenje, te je tako pevala nekoliko svojih najvećih hitova, poput pesama "Zlatnik", "Gde ljubav putuje", "Tako mlada", "Za moje dobro", "Incident"...

Tanji je veče bilo ispunjeno emocijama, a posebno dirljiv susret bio joj je sa Novakom i Jelenom Đoković. Kako je otkrila, Novaka je upoznala davnih dana, kad su oboje počinjali svoje karijere.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Tanja sa Noletom i Jelenom

- Novaka sam imala priliku da upoznam još negde u vreme kada smo oboje počinjali svoje karijere. Od tada nam se putevi nisu ukrštali, ali sam uvek pratila i radovala se njegovim uspesima i gde god sam bila sa ponosom sam isticala da sam iz zemlje koja je iznedrila takvog velikana u sportu. Drago mi je, što smo se baš ovakvim povodom ponovo sreli i što sam konačno imala priliku da se upoznam sa njegovom suprugom Jelenom koja je divna žena - rekla je pevačica, koja se vratila u Beograd jer kreće sa pripremama za koncert, koji je zakazala u Areni za 9. novembar.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Tanja sa Nikolom Jokićem

Pre Tanje se oglasio i Nikola Rokvić, Novakov prijatelj, koji je takođe pevao na prosavli. On se uslikao sa Noletom, ali i sa  Aleksom Avramovićem, Ognjenom Dobrićem i Markom Gudurićem.

- Čast i privilegija je pevati ovakvim ljudima!!! Živela Srbija!!! Slava Bogu - napisao je Rokvić u okviru naslova objave.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading