NAPUSTILA GLUMU I OKRENULA SE BOGU: Naša poznata glumica učestvovala u obnovi MANASTIRA u kojem je provela detinjstvo!

Autor:

Zabava

08.08.2024

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Mihić je saopštila da je rekonstrukcija krova crkve Rođenja Presvete Bogorodice, uz blagoslov Patrijarha Porfirija.

NAPUSTILA GLUMU I OKRENULA SE BOGU: Naša poznata glumica učestvovala u obnovi MANASTIRA u kojem je provela detinjstvo!

Foto: prinstcreen/youtube.com

Poznata srpska glumica Ivana Mihić, ćerka čuvenog scenariste Gordana Mihića i glumice Vere Čukić, u potpunosti se povukla iz glumačkog sveta, a poslednjih godina posvetila se obnovi manastira Rajinovac. U njemu je, kako je istakla svojevremeno, često odlazila kao dete s roditeljima i provodila najlepše dane.

Ivana se oglasila na svom Instagram profilu i obavestila javnost da je kao volonter radila na obnovi manastira Rajinovac, te da su postignuti značajni rezultati.

Volonter sam obnove Manastira Rajinovac i Arhimandrit Serafim Kužić, starešina manastira, i ja obaveštavamo vas da je završena kompletna rekonstrukcija krova crkve Rođenja Presvete Bogorodice uz blagoslov Patrijarha Porfirija, kao i da smo uporedo sa tim ogromnim građevinskim radovima završili i formiranje manastirske biblioteke kao nama izuzetno bitnog duhovnog dela obnove manastira Rajinovac - napisala je glumica, pa dodala:

Pomenula bih i naše dosadašnje radove na obnovi: - popločavanje kamenom velikih staza i porte, prostora ispred mnastirskog konaka, obnova drvenarije na crkvi Rođenja Presvete Bogorodice, asfaltiranje kolovoza, trotoara, pešačkih staza.

Ivana je nedavno objasnila i šta je posebno veže za ovaj manastir nadomak Grocke.

U Manastiru Rajinovac sam volonter obnove, a i tata moj tamo počiva. To su razlozi što sam tamo sve češće - rekla je Ivana.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading