TRUDNA GLUMICA PLAKALA OD SREĆE! Anđela Jovanović i Mihail Dudaš doneli VAŽNU ODLUKU, ovo nije praksa u Srbiji!

Autor:

Zabava

08.08.2024

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada glumica i bivši atletičar čekaju prvo dete.

TRUDNA GLUMICA PLAKALA OD SREĆE! Anđela Jovanović i Mihail Dudaš doneli VAŽNU ODLUKU, ovo nije praksa u Srbiji!

Foto: Instagram.co

Glumica Anđela Jovanović i njen suprug bivši atletičar Mihail Dudaš uskoro će postati roditelji, a naslednica poznatog glumačkog para Dragana Jovanovića i Branke Pujić svakodnevno pokazuje koliko uživa u trudničkim danima. Budući roditelji su doneli važnu odluku da Dudaš prisustvuje porođaju!

Prvi put o trudnoći Anđela je progovorila u intervjuu za novi broj magazina Glorija, u kojem je otkrila, između ostalog, da je podržala suprugovu želju da prisustvuje velikom danu kada će na svet doneti njihovo dete, kao i da je plakala od sreće kada je saznala da je u drugom stanju.

Ove navode potvrdio je i izvor Republike blizak glumici.

- Kada je saznala da je trudna, Anđela je plakala od sreće! Oni su mnogo zaljubljeni i jedva čekaju da se postanu roditelji. Odlučili su da Mihail prisustvuje porođaju jer ne želi da propusti nijedan sekund! Tog velikog dana želi da bude uz Anđelu i da joj pruži podršku, što njoj stvarno mnogo znači. Oboje su presrećni i jedva čekaju da stigne beba - rekao je dobro obavešten izvor za Republiku.

Foto: instagram.com/_blejzmodesti

 

Praksa da suprug prisustvuje porođaju žene i dalje nije u velikom meri zastupljena u Srbiji, a Anđela i Mihail su jedan od onih parova koji žele zajedno da prođu kroz ceo proces porođaja, ali i ohrabre druge parove da to čine.

Budući baba i deda Branka Pujić i Gagi Jovanović presrećni su što će dobiti unuče, a Anđela je za pomenuti magazin otkrila da je plakala od sreće kad je saznala da je u drugom stanju.

Republika

Foto: instagram.com/_blejzmodesti

 

Mama Branka pazi na svoju mezimicu, koja svakodnevno na društvenim mrežama objavljuje fotografije i snimke kako uživa u porodičnoj vikendici na Zlatiboru. Anđela ponosno pokazuje svoj trudnički stomak, a svi mogu samo da konstatuje da glumica blista u trudnoći.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading