SKINULA SE TRUDNA ANĐELA JOVANOVIĆ: Ćerka Gagija Jovanovića bez trunke šminke pokazala STOMAK DO ZUBA u uskom bikiniju (VIDEO)

Autor:

Zabava

05.07.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovako izgleda trudna glumica na plaži!

SKINULA SE TRUDNA ANĐELA JOVANOVIĆ: Ćerka Gagija Jovanovića bez trunke šminke pokazala STOMAK DO ZUBA u uskom bikiniju (VIDEO)

Foto: instagram.com/_blejzmodesti

Anđela Jovanović

Glumica Anđela Jovanović (31) i njen suprug, atletičar Mihail Dudaš, trenutno uživaju na moru dok se pripremaju za ulogu roditelja. Trudna naslednica glumačkog para Dragana Gagija Jovanovića i Branke Pujić nedavno je odlučila da podeli deo svog odmora sa svojim pratiocima na društvenim mrežama, postavljajući svakodnevne snimke sebe u drugom kupaćem kostimu.

Ovaj put, glumica je istakla svoje prelepo lice bez trunke šminke, dok je njen trudnički stomak bio u prvom planu, pozirajući iz različitih uglova.

- Isti kupaći, drugo stanje - napisala je lepa Anđela u okviru svoje duhovite objave na društvenoj mreži Instagram.

Prošle godine, Anđela Jovanović i Mihail Dudaš su zakoračili u brak, a trenutno prolaze kroz period renoviranja svog stana, dok se istovremeno pripremaju za dolazak bebe.

Samo dvoje ljudi u braku koji već neko vreme renoviraju stan i naravno sve kasni, a i ima još dosta da se radi i ne nazire se kraj, a beba je na putu i mora sve da bude spremno za taj dolazak, a i neka je sparina i nismo u našoj kući i našem krevetu skoro jednu malu večnost i živimo u koferima i u potpunom haosu i sad smo već malo umorni i ludi. Ali se volimo više nego ikad i srećni smo ko deca i radujemo se svemu što dolazi i još smo relativno mladi i ništa nam ne fali i to je jedino stvarno važno - napisala je Anđela nedavno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading