BRITANSKI THE SUN PIŠE O LJUBAVI LAZE I ANICE! Fotografije Ristovskog i njegove 39 godina mlađe devojke osvanule u stranim medijima!

Autor:

Zabava

07.08.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njihova ljubav pervazišla je granice Srbije!

BRITANSKI THE SUN PIŠE O LJUBAVI LAZE I ANICE! Fotografije Ristovskog i njegove 39 godina mlađe devojke osvanule u stranim medijima!

Foto: Foto printskrin/instagram.com/anicalazicofficial

Anica Lazić i Lazar Ristovski

Britanski tabloid San objavio je tekst o vezi Lazara Ristovskog i Anice Lazić! Njihova ljubav prevazišla je granice Srbije i zaintrigirala i britansku javnost, a u tekstu na pomenutom portalu naširoko se piše o njihovoj vezi koja zbog velike razlike u godinama izaziva pažnju javnosti. Anica je 39 godina mlađa od Lazara (71), ali ne mari za komentare okoline, što je i glavna okosnica teksta u pomenutom tabloidu.

San na samom početku citira Lazićevu koja kaže da često trpi prozivke zbog njene veze sa 71-godišnjim muškarcem, ali da je to "prava ljubav". Navodi se i da je Anica Ristovskog opisala kao "pobednika", "dobrotvora" i "najvećeg srpskog umetnika".

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Anhel

 

U tekstu objavljenom u britanskom tabloidu piše:

"Anica Lazić (32) našla se na udaru kritika nakon što je podelila fotografije na kojima uživa na odmoru sa svojim 71-godišnjim ljubavnikom Lazarom Ristovskim.

Anica i Lazar su zajedno već dve godine - ali njihova veza i dalje izaziva pažnju. Zbog toga je Anica, diplomirani psiholog i glumica, morala čak da da isključi komentare na svom Instagram profilu.

Na to je bila podstaknuta nakon niza kritika na račun njene nesvakidašnje veze s 39 godina starijim muškarcem. Pojedini su tvrdili da njena osećanja nisu iskrena, te da njihova veza "nije prava ljubav" - navodi Sun.

Dalje se opisuju dostignuća Lazara Ristvskog, koji je opisan kao poznati glumac u Srbiji koji je igrao u skoro 100 filmova, među kojima je i uloga u trileru o Džejmsu Bondu "Kazino Rojal" iz 2006.

Republika

Foto: printscreen

The Sun piše o ljubavi Anite i Lazara

 "Njihova razlika u godinama izazvala je pažnju u Srbiji, kao i na društvenim mrežama. Ipak Anicu ne dotiče tuđe mišljenje", navodi se u tekstu.

- Veruje se da je muškarac sa ovim imenom od Boga poslat da pomogne na Zemlji. Ja znam da je tako. Ti si pobednik. Dobročinitelj. Naš najveći umetnik. Večiti stvaralac koji voli život i zato život voli tebe. Zaštitnik. Optimista. Rodoljub. Smeo i Hrabar. Veliki prijatelj. Čovek široke svesti i dobrog srca. Pre nego što sam te upoznala, bila sam srećna. Sada je ta sreća udvostručena. Ulepšao si mi život na svim poljima i svaki dan pored tebe je blagoslov. Volim te baš takvog kakav jesi - pisala je Anica na Instagramu.

Republika

Foto: Instagram.com

 

The Sun piše i da je Anica u martu ove godine podelila fotografiju sa Ristovskim sa letovanja na Maldivima i rekla da je to jedna od omiljenih slika na kojoj su zajedno.

Kada on vodi, ne pitam kuda - napisala je Lazićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading