MILOŠ BIKOVIĆ SE TAJNO VENČAO! Odao ga bliski prijatelj, njegove reči i dalje odzvanjaju!

Autor:

Zabava

07.08.2024

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš Biković je u januaru postao otac, a nedugo potom pojavila se informacija da se glumac oženio svojom partnerkom Ivanom Malić.

MILOŠ BIKOVIĆ SE TAJNO VENČAO! Odao ga bliski prijatelj, njegove reči i dalje odzvanjaju!

Foto: Dragan Kadić, Pixabay.com

Nedugo nakon što je Miloš Biković postao otac, bliski prijatelj slavnog glumca Ivan Oklobistin otkrio je da je najpoželjniji srpski glumac u tajnosti stao na ludi kamen sa svojom izabranicom Ivanom Malić.

Par nikada nije javno govorio o venčanju, niti objavio fotografije sa takvog događaja, a nakon što su Miloš i Ivana u januaru ove godien postali roditelji pojavila se šokantna izjava o glumcu i njegovoj verenici. 

Sve je Bikovićev kolega ruski glumac, reditelj i scenarista Ivan Oklobistin.

Republika

Foto: instagram.com/ivanamalic_

 

On je veoma dobar čovek, odan drug i pravi patriota svoje otadžbine. A ovo je veoma važan kvalitet. Vidim kako se na snimanju odmiče, sluša i gleda govore političara, brine... Srbi su naši pravi prijatelji. Uprkos činjenici da od ovoga nemaju direktne koristi. A Miloš je pravi pravoslavac. Ima veoma ozbiljan odnos prema ženama. Sada je oženjen, hvala Bogu - rekao je on za "Aif.ru", i tako otkrio da je glumac stao na ludi kamen.

- Osim toga, on razume suštinu ruske kulture. Naš govor nije uvek lak za stranca, ruski jezik je prilično složen. Verovatno ne poznajem nekog poput njega, stranca sa takvim razumevanjem ruskog jezika. Moj prijatelj, Arap Ašraf Samir Abdel-Baki (egipatski glumac, reditelj, scenarista) i evo Miloša - rekao je Ivan tada. 

Ove navode o tajnom venčanju Miloš Biković do danas nije potvrdio.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading